Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor vagy T-mobile?

Telenor vagy T-mobile?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 20:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
budapesten kérlek szépen... aluljáróba pl nemlehet telefonálni pannonnal. illetve a mobilnet is sokkal lassabb
2010. szept. 18. 17:08
 12/21 A kérdező kommentje:
Na igen, most telenor-os vagyok és amikor nyaralni voltunk , akkor nem volt térerő (Országon belül)
2010. szept. 18. 21:46
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

hát utolsó meg te kérdező nem vagytok ti normálisak, vagy nem tudom télleg hol éltek???

Telenor meg gyenge térerő ember... A Telenor-al az isten háta mögött is lehet telefonálni.

T-Mobile: A szélessávú hálózat jelenleg 463 településen érhető el.

Telenor:Már 634 településen elérhető a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító (3G/HSDPA) szolgáltatásunk.

A mobilinternetezésről azonban a többi településen sem kell lemondani, hiszen az EDGE hálózat segítségével csaknem az ország egész területén lehet internetezni.

GPRS pedig az ország egész területén.

Azt hiszem teljesen egyértelmű...

2010. szept. 18. 22:48
 14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó : Akkor ne hidd el . A családból csak a t-mobile-sok tudtak telefonálni. Tesóm ki is volt akadva .
2010. szept. 18. 22:59
 15/21 A kérdező kommentje:
És ha tudni akarod , akkor Vágáshután voltunk
2010. szept. 18. 23:00
 16/21 anonim válasza:
100%
Én a Telenorra szavazok. A Telenor Online rendszerében minden kimenő hívásom, sms-em, wap és net forgalmam századfillérre ellenőrizhető, metölthető és együtt számolunk a céggel :-)
2010. okt. 20. 00:44
 17/21 anonim ***** válasza:
17%

telenornál tényleg gyenge a térerő,

T-Mobile a jóóó:D

2010. nov. 16. 18:11
 18/21 anonim válasza:
100%
Telenor. Mindkettőnél van számom, és ahol a T-Mobile hálózata napi több órára eltűnik, ott a Telenor 100 %-os térerővel brillírozik. A T-Mobile net pedig (kártyás) gyakorlatilag egész nap meg sem mozdult, használhatatlan volt. Nem Budapesten lakom. Amíg a Telenor már a harmadik bázisállomásnál tart, addig a T-Mobile a legelső ócskát kókányolja.
2010. dec. 26. 02:15
 19/21 anonim ***** válasza:
T-mobile
2011. okt. 12. 14:10
 20/21 anonim válasza:
T-mobil minden féleképpen a aki a telenor djuce - t írta az csak meg akar szivatni a lényeg én azt vedtem egyszer azért is levon ha csak megcsörgetsz valakit az internet lefedettség 0 .
2012. okt. 6. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!