Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon?

Melyik a jobb telefon?

Figyelt kérdés

Film, videó nézésre, Gyakori Kamera használatra, fénykép és videózgatás is, jó üzemidő, Játék, hosszú életartam, sebesség

[link]

[link]

2022. máj. 17. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Huawei Mate 30 Pro
IPhone XS Max
16 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

Hát kijelenthetjük, hogy üzemidőben sokkal jobb a Huawei.

Sebességben az iPhone jobb, az tuti.

Kamerája mind a kettőnek kitűnő.

Játékra, hát..

Inkább a Huawei, ott még több lehetőség is van a játékokra, ha nem akarsz sok pénzt költeni azért, hogy játszhass.

Úgyhogy szerintem a Huawei lenne jobb választás.

2022. máj. 17. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Ez a Huawei már google nélkül jött, ha jól tudom. Én nem szenvednék így vele. Tudom hogy majdnem mindent meg lehet oldani ügyeskedéssel meg trükkökkel, de ha már veszek egy 2 éves hajdani csúcstelefont, akkor nem akarok ezzel szórakozni.

Másrészt viszont nem szívesen vennék egy közel 4 éve megjelent telefont sem, akkor sem ha iPhone.

Jó üzemideje aksicsere nélkül valószínűleg egyiknek sem lesz. Ha mindenképp a kettő közül kéne valamelyik, akkor inkább 1 hónap garival venném az iPhone-t, azon még lesz szoftveres támogatás is 2 évig legalább, a másikon meg talán már most sincs.

Ha lehet mást is ajánlani, akkor én inkább vennék egy 11-es iPhonet ebben az árban, de kisebb háttértárral. 128 giga szerintem kb. mindenre elég, főleg ha a képeket szinkronizálod egy felhőtárhelyre. Felhővel a 64 giga is jó, ha nem telepítesz nagyméretű játékokból sokat a telefonra.

2022. máj. 17. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Az iPhone-nak klasszisokkal jobbak a kamerás képességei, főleg ha a videó készítést nézzük.

A játékok is gördülékenyebben mennek rajta.

Az IOS verhetetlen op. rendszer sebességben.

Szerintem elég egyértelmű mi felel meg az igényeidnek.

Az üzemidőt meg annyira felesleges ma már figyelembe venni ilyen kategóriájú telefonoknál. 15 percet töltöd és máris nyertél fél nap üzemidőt.

2022. máj. 17. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as... Tudatlanul okoskodsz itt össze-vissza. Először is, a Mate 30 Pro az egyik legjobb kamerás képességű okostelefon mai napig a piacon (és igen, az XS MAX-tól is jobb képeket csinál), az iPhone csak videózásban tudja leverni.

A töltésről meg annyit, hogy az XS MAX kb. a csigalassúsággal vetekszik, mivel a teljes feltöltése több, mint 2 óra. A Huawei pedig kb. 1 óra alatt megvan.

2022. máj. 18. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
2022. máj. 18. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Na és ezt hogy matekoztad ki, hogy a Mate 30 Pro-nak vannak a legjobb kamerás képességei?!

Láttál róla videót és eldöntötted, hogy a Mate 30 Pro által készített képeknek szebbek a színei? 😀

Na ne röhögtess...

Belepaszíroztak négy csuda kamerát a világ összes megapixelével, hogy a parasztok hüledezzenek és megvegyék.

Úgyanúgy zavarba lehet hozni éles szituációkban, mint bármelyik NEM profi kamerát. Valószínűnek tartom, hogy optikai zoomról szó sincs, csak felbontásból dolgozik a rendszer. Átverés az egész. A kínaiaktól kitelik. Igazából, ha szétszeded se látod, hogy valódi-e.

Max akkor, ha az EMUI forráskódjába belenézel és látod mi dolgozik, ha zoomolsz.

Az iPhone, a 12 megapixelével köröket ver a huaweire például portré módban. A telefonpiac legjobb képfeldolgozó algoritmusát kapod meg vele.

2022. máj. 18. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!