A telefonom alkalmas játékok Alacsony grafikai beállításokon való futattására?
Lenovo Vibe C2 Power K10
A telefon amiben csodás aksi van és 6 éve használom. Eddig az alap felhasználásban csak ritkán röccent meg, a legújabb frissítésével sem, viszont most akarok futtatni rajta pár játékot is, pl a Fortnite elmehetne.
Szia!
Valami nagyon-nagyon alap kártyajáték, vagy sakk esetleg lehet, hogy eldöcög rajta, de ez a készülék nagyon gyenge! Már 2016-ban is minimum 2 giga ram volt az elfogadható a telefonokban, ma meg már 6.
A processzor nagyon gyenge, játékoknak a tárhely nagyon-nagyon kevés (8 giga, aminek a felét simán megeszi a rendszer), és felraksz mondjuk egy játékot, meg egy-két csevegő alkalmazást, és a gyorsítótárnak már nem is lesz hová híznia.
#2 Tudom, hogy 1gb nem elég de nekem a 2/16gb verzió van meg.
Samsung Galaxy S5 Minibe elég volt 1,5gb ram is havernak. Persze nem a legújabb játékokhoz.
Sajnos nem tudjuk, hogy mivel szeretnél játszani.
De én továbbra is azt mondom, hogy az a telefon nagyon kevés a játékokhoz.
De próbáld ki azzal a játékkal, amivel játszanál, és nézd meg.
Volt egy mobilom hasonló processzorral, Doogee X5S, játékra nem lesz jó, még a Subway Surfers sem élvezhető rajta.
A Fortnite pedig remélhetőleg csak vicc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!