Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefonnak van a...

Melyik telefonnak van a legvilágosabb kijelzője?

Figyelt kérdés
Android érdekel csak. Jelenleg p30prom van, de így nyáron konkrétan semmit nem látok a kijelzőből.
2022. máj. 16. 13:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
70%
De most magaddal beszélgetsz, mert senki nem állította itt hogy ha a legjobbra törekszel képalkotás terén, akkor mobillal kell fotózni. Sőt, a kijelzős kérdésedre kapott válaszok után te kezdtél el rugózni a kamerán. Nem?
2022. máj. 19. 12:57
 32/40 A kérdező kommentje:
Nem rugóztam. Megkérdeztem, hogy van e olyan, aminek nincsen kamerája, hogy a legnagyobb lehúzós része ne legyen benne az árban. Nem ismerem a telefonokat, nem érdekelnek. Ha kezd beszarni ami van, akkor nézek újat. Az enyém óta, azt sem tudom, hogy mik vannak. Nem érdekel. Egy olyan teleofnra van szükségem, aminek lehetőleg nincs, vagy max extrém gagyi kamerával rendelkezik, hogy ne legyek lehúzva. De ennyi pénzért, venni fogok inkább egy laptopot, ezt a vackot meg lecserélem egy régi nokiára.
2022. máj. 19. 13:05
 33/40 anonim ***** válasza:
Galaxy A52s van nekem, állítólag 800 nit, de nem olyan rossz, mondjuk lehetne több, de még elfogadható. A kamera sajnos már minden okostelefon alap felszereltsége, ez az egyik dolog ami a legjobban számít és legjobban eladhatóvá teszi. Anno én is küszködtem azzal, hogy jó a telefon, de nappal nyáron alig látsz valamit, erre miért nem adnak, akkor már letettem erről, mert 99%-ban ez senkit sem érdekel, nem foglalkoznak vele.
2022. máj. 19. 15:33
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, sajnos ebbe az árba bele kell számolni, hogy a p30 széria 2019-ben jelent meg, amikor az euró még 320 forint volt...most egy euró 384 forint...

nem a gyártók tehetnek a krva szar pénznemünkről

2022. máj. 19. 22:48
 35/40 Morzsi007 ***** válasza:

Napsütéses időben mindegyik mobil elvérzik, valamelyik kevésbe, valamelyik nagyon, olyan, mintha lehúznád a fényerőt, pedig fullon van és alig látod a kijelzőt.

A mai csúcsmobilok kamerái bizonyos körülmények között (pl elegendő fény, közeli téma) csinálnak olyan minőséget, amit ha előhívsz vagy kinyomtatsz normál fénykép méretben, az vetekedhet egy DSLR minőségével. Vagyis bizonyos esetekben nem biztos, hogy egyértelműen látszik, hogy mobillal készült. A legtöbb embernek ez több mint elegendő minőség és egyszerűbb fotózgatni telefonnal, mert általában mindig ott van nálunk, egy tükrös géppel szemben. Mire elővennéd a kamerát, rárakod az obit, a pillanat amit megörökítenél addigra már a habokba.

A mobilok egyik, talán a legerősebb ütőkártyája a kamera. A marketing 80%-a erre épül. Ha ezt kivennék miről szólna a duma.

Kérdező nem vagy egyedül azzal, hogy a mobilok kamera minőségét gagyinak tartja, de sokkal több embernek elég, örülnek milyen jó, szép képeket készít, főleg mobil kijelzőn néz ki jól. Legtöbbjük meg sem nézi nagyobb méretben. Ott már jobban szembetűnőbbek a hibák. Kint készített képek mobillal megfelelő fényben az igényeimet kielégítik, viszont benti, kevesebb fénynél már gyengébb, ami már nekem se elegendő mindenesetben. De csak ezért nem veszek tükrös gépet, tesómtól néha elkérem a gyerekeket meg a családot lefotózni, pl karácsonykor :))

2022. máj. 20. 07:07
 36/40 A kérdező kommentje:

35 ebben tévedsz. Egyrészt a nyakamban lóg, de legrosszabb esetben is rajta van a lencse, a táskában. Telefonnal meg olyat nem tudsz amúgy se fotózni, ami eltűnik annyi idő alstt, mire elővennél egy kamerát.

Így van, le vannak az emberek húzva, ha 80 százaléka a marketing, akkor jó sokkal. Ez a telefon, a kamera nélkül 150nél többe nem kerülne. A maradék pénzből pedig lehet venni egy belépő szintű dslr-t vagy milcet, és egy 24-70 2.8at használtan. Tehát lenne egy telefonja, ami mindenre kiváló, és egy olyan minőségű felszerelése, ami torony magasan veri a telefon kamerájára bármiben, bármikor.

Ennyit erről

2022. máj. 20. 10:50
 37/40 A kérdező kommentje:
De amíg vannak hülyék, a telefongyártóknak nem kell racionális készülékeket készíteni, mert a népet át lehet verni. Régen ez idegesített volna, mostmár azt mondom, hogy a nép azt kapja, amit megérdemel, és a telefongyártó cég jól csinálja, attól függetlenül, hogy én most nem tudok, új, normális telefont venni. Pontosabban tudok, csak nem fogok, mert nem hagyom magam lehúzni :)
2022. máj. 20. 10:52
 38/40 Morzsi007 ***** válasza:
81%

Ha te egész nap és a boltban is nyakadban akasztott tükrös géppel rohangálsz, akkor nincs több kérdésem.

Az ilyen fajta gondolkodás az emberek igen kicsi százalékára mondható el. Nektek nem fognak külön csúcs mobilt készíteni kamera nélkül.

2022. máj. 20. 11:24
 39/40 anonim ***** válasza:
80%
a "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" iskolapéldája a kérdező egyébként
2022. máj. 20. 13:34
 40/40 A kérdező kommentje:
38 ha a Lidlben akarsz fényképeket csinálni akkor nincs miről beszélni
2022. máj. 20. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!