Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jelez vizet a telefonom...

Miért jelez vizet a telefonom ha nem volt víz közelében?

Figyelt kérdés
Adott egy iPhone 13, szeptemberben vásároltam. 1 hete minden reggel ha fel teszem töltőre nedvességet érzékel. A telefon még nem volt víz közelében. Nem esett vízbe, még esőben se vettem elő. Segítsetek légyszíves mi lehet a baja?
2022. máj. 13. 06:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még bőven garanciálisnak kell lennie. Én szervízbe adatnám kivizsgálásra. Ott feketén-fehéren megmondják, hogy mi a szitu vele. Mondjuk szerintem, ha vizet kapott, akkor arra nem érvényes a garancia, de ezt egyértelműen ki fogja mondani a szervíz a bevizsgálás után (mármint azt, hogy vizet kapott-e, vagy sem.).
2022. máj. 13. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Biztos ráspricceltél.
2022. máj. 13. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudni kell hogy hiába vízáló a telefon, vízállóságra nem vonatkozik a garancia. Szóval én nem tesztelném sohasem hogy vízálló -e mert egy gyártási hiba és nem veszik észre, aztán tádám...

Víz közelében eső, vagy izzadság is lehet. Mi az hogy vizet érzékel?

Szól hogy vizes belülről?

Ha vízkáros a telefon, és ezt kis ragasztott felületek jelzik a telefon belsejében, ami ha minden oké akkor fehér, ha viz volt benne akkor rózsaszín lesz...

Csatlakozóban egy fülpiszkálóval takarítanék, és a töltő kábelt is megtörölgetném. Hátha az a baja.

Nem nem kézzel, mert az emberi kézen lévő zsír nem segíti a fémes kontaktot. :D

2022. máj. 13. 09:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha pöhöly ment bele, vízként érzékeli, fújkálj bele a lukba.
2022. máj. 13. 09:32
 5/6 Morzsi007 ***** válasza:
Fogpiszkálóval finoman nyúlj a lighnting aljzatba, ahová a kábelt dugod és próbáld meg kiszedni a szöszöket, ez sokszor segít, semmiképpen ne fémmel.
2022. máj. 13. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:

4# "fújkálj bele a lukba."

ne bele, fújd ki.

2022. máj. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!