Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják a Miuira hogy...

Miért mondják a Miuira hogy rossz?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen olvastam, hogy másoknak gondja van a rendszerrel. Nekem semmi bajom sincs vele, kíváncsi lennék másnak mi a kivetnivalója

2022. máj. 12. 21:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem is rossz!

Inkább sz.r....

2022. máj. 12. 21:33
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a 12.5 vacak, mert semmilyen értesítést nem kapok meg azonnal. Néha 10 perc, néha 3 óra, néha csak akkor, ha feloldom a képernyőt. Ez az egyetlen funkció, amiben nem ismerek kompromisszumot és egy sima Android 4.4 tableten is azonnal megjön minden értesítés, de ezen nem.

Ősi MIUI probléma, tele van vele a net.

Ja és a Xiaomi telefon bootloader unlock 1 hetes várakozásra, Mi regisztrációra és meglévő mobilnetes kapcsolatra kötelez. Ha elrontod, újabb 1 hét. Kínai telefont soha többet.

2022. máj. 12. 21:37
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
mert egy fosh
2022. máj. 12. 23:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az értesítés problémát én is meg tudom erősíteni. Gyakorlatilag semmiről nem kaptam információt, aztán a hetekben le is cseréltem a francba a telefonomat. Gyakorlatilag minden frissítéssel egyre sz..rabb lett, aztán szépen leálltak a frissítéssel, amikor úgy vélték, hogy most már elég hulladék :)

Pedig az akkori legdrágább Xiaomi telefont vettem (kb 2,5 éve), nem a legolcsóbb budget telefonjukat.

2022. máj. 13. 01:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az értesítések sokszor nem jönnek meg. Túl agresszív a rendszer memóriakezelése, azokat a háttérfolyamatokat is hajlamos kilőni, amiket nem kéne.

Illetve nálam többször előfordult már, hogy hívás közben nem hallottak, ez egy restart után meg szokott javulni.

2022. máj. 13. 06:02
 6/16 anonim ***** válasza:

Az értesítés problémára van megoldás.

Az alkalmazásonkénti akkumulátorkímélő beállításnál az érintett appoknál be kell állítani, hogy "Nincs korlátozás", és nem fogja a rendszer bezárni a háttérfolyamatait sem.

2022. máj. 13. 06:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Ez be van állítva, de a Messenger üzenetekről így is van, hogy órákkal később jön az értesítés.

2022. máj. 13. 07:29
 8/16 anonim ***** válasza:

én meg hülyét kapok mert örökké értesítget..

Leállítom de csak tolja tolja mintha feltétlenül szükséges lenne.

2022. máj. 13. 08:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Az fura. Nekem Mi 11 Lite-on rögtön jelez a Messenger ha üzenet jön.

Esetleg még az app "lakatolását" lehet megpróbálni.

2022. máj. 13. 09:06
 10/16 anonim ***** válasza:

Mióta frissítettem 12-re, azóta a lakat eltűnt, és még a split screent is sokkal nehezebb előhozni :/

2022. máj. 13. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!