Vehetnék így iPhone 4-et? (Részletek lent)
Vennék egy iPhone 4-et egy GSM botban, 220 ezerért. Sok kérdésem lenne.
1. Ha 220 ezer, akkor gyárilag független, vagy AT&T függő?
2. Van egy karcmentes 3GS-em, azt mennyiért számítanák be? 90-100 ezer?
3. A GSM boltoknak van ÁFA-s számlájuk, hogy a cégemre visszatudjam igényelni? Vagy kisebb üzleteknek nincs?
4. Úgy beveszik a 3GS-t, hogyha még hűségnyilatkozatos, illetve még fizetem a havit, vagy úgy nem számítják bele?
5. Ha megveszem, akkor a GSM bolt fog adni garanciát rá?
1. Jó kérdés és kipróbálni sem tudod mert ha jól emlékszem valami újfajta sim kell bele, pedig mindenképpen ki kellene próbálni.
2-4. kb annyiért veszik be szerintem amit írtál, de lehet hogy kevesebbért mert függő..
3. Ha nagyobb GSM bolt akkor minden valószínűség szerint igen.
5. Ha új akkor valószínűleg igen.
Az persze az én saját véleményem hogy kis gsm shopban ilyesmit venni nem igazán érdemes, mert ha valahol akkor itt b@sszák át az embert. Az XXLgsm nevű boltban is kapható a telefon, ami nem egy kis gsm bolt, számlát is meg garit is adnak, és biztos független a teló, ráadásul 209 ezerért adják. Kapható még a 220volt ban is ami szintén egy bolthálózat, csak kicsit drágábban.
Adok linkeket:
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!