Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A52s-t vagy inkább az...

Samsung A52s-t vagy inkább az A53-t vegyem meg?

Figyelt kérdés
A52s-t szerettem volna megvenni, de most az A53 miatt elbizonytalanodtam.
2022. máj. 11. 19:32
 1/8 szántóvető ***** válasza:
37%
utóbbi előnye a super amoled kijelző és a nagyobb aksi.előbbi procija,wifije jobb meg asszem ez stereo.én az m52-t venném mert nagyobb és olcsóbb mint amiket írtál,plusz hátránya sincs a másik kettőhöz képest.dehát kinek mi a fontos ugye.
2022. máj. 11. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es... Mindkettő SuperAMOLED kijelzős, és mindkettőnek sztereó hangszórója van.

Kérdező: a 2 telefon minden téren szinte megegyezik. A legnagyobb különbség a processzor. Ebben az A52s erősebb jóval. Az A53 javára pedig a kicsit jobb üzemidő, valamint a hosszabb szoftveres támogatás írható.

Ha nem annyira fontos a 4 év szoftveres támogatás akkor mindenképp az A52s, az erősebb proci és a sokkal jobb ár miatt.

Ha 3 évnél hosszabb támogatás feltétlenül szükséges számodra, akkor az A53.

2022. máj. 11. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a szolgáltató valami baromi jó árban ad A53-at, egyedül akkor éri meg azt választani. Ha te veszed magadnak egy kereskedőtől, akkor az A52s minden szempontból jobb választás. Olcsóbban kapsz egy konkrétan jelentősen erősebb telefont. Nem is értem hogy gondolták ezt a Samsungnál.
2022. máj. 11. 23:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Maradok az A52s mellett.
2022. máj. 12. 05:52
 5/8 anonim ***** válasza:
A52s jobb hardver, snapdragon vam benne amire szinte mindent optimalizalnak a masikba meg valami vacak van
2022. máj. 12. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Hiába nagyobb az A53 akksija, a hardver miatt elvileg ugyanakkora az üzemidejük!

A 2 telefon szinte majdnem ugyanaz, az akksin kívül 3 különbség: az A53 eggyel újabb bluetooth-verziója, az A52s-en van Jack-csatlakozó, illetve a processzor! Mikor megláttam hogy az A53-ban a saját fejlesztésű Samsung Exynos van, nekem szinte érdektelenné vállt, ez a verzió picit erősebb ugyan, de a Snapdragon technológiája a legjobb, így hosszabb távon szerintem az A52s gyorsabb és stabilabb marad!

2022. máj. 12. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

ja bocs #5 vagyok visszavonom amit irtam. Exynossal nincs gond de igaz nem annyira elterjedt mint a snapdragon viszont az exynos modernebb gyártási technologiával készült kisebb nm-el majd beérik

2022. máj. 12. 13:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ!
2022. máj. 12. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!