Samsung A52s-t vagy inkább az A53-t vegyem meg?
1-es... Mindkettő SuperAMOLED kijelzős, és mindkettőnek sztereó hangszórója van.
Kérdező: a 2 telefon minden téren szinte megegyezik. A legnagyobb különbség a processzor. Ebben az A52s erősebb jóval. Az A53 javára pedig a kicsit jobb üzemidő, valamint a hosszabb szoftveres támogatás írható.
Ha nem annyira fontos a 4 év szoftveres támogatás akkor mindenképp az A52s, az erősebb proci és a sokkal jobb ár miatt.
Ha 3 évnél hosszabb támogatás feltétlenül szükséges számodra, akkor az A53.
Hiába nagyobb az A53 akksija, a hardver miatt elvileg ugyanakkora az üzemidejük!
A 2 telefon szinte majdnem ugyanaz, az akksin kívül 3 különbség: az A53 eggyel újabb bluetooth-verziója, az A52s-en van Jack-csatlakozó, illetve a processzor! Mikor megláttam hogy az A53-ban a saját fejlesztésű Samsung Exynos van, nekem szinte érdektelenné vállt, ez a verzió picit erősebb ugyan, de a Snapdragon technológiája a legjobb, így hosszabb távon szerintem az A52s gyorsabb és stabilabb marad!
ja bocs #5 vagyok visszavonom amit irtam. Exynossal nincs gond de igaz nem annyira elterjedt mint a snapdragon viszont az exynos modernebb gyártási technologiával készült kisebb nm-el majd beérik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!