Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos Samsungon van és...

Androidos Samsungon van és nem találom a Google Play áruházat. Nem csak én nem találom hanem a kereső sem. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 11. 08:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#8 a Gmailbe be vagyok lépve, a YouTube-ra is, a 4# linken megjelenő oldal szerint még nem használtam a Google Play áruház alkalmazást a telefonomon, de ilyen alkalmazás a telefonomon nincs.

#6 A telefonomon jelenik meg az az oldal és a fent idézett hibaüzenetet küldi, De azt hogy a problémát Hogyan lehet kezelni sem az oldal nem árulta el se egyelőre itt senki.

2022. máj. 11. 10:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Jogos, csak az elejét olvastam el.
2022. máj. 11. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:
MILYEN Samsungod van?
2022. máj. 11. 10:42
 14/20 anonim ***** válasza:

1, Figy segíteni próbálunk, hiányos leírással sötétben tapogatózás van. Nem kell hozzá nagy ész hogy kitaláld ha nem írsz le mindent akkor csak célba lövölde lesz mert rajtad kívül senki nem látja és tudja mi van és hogyan.

2, ha itt balhézni kezdesz a kutya nem fog segíteni azt hiszem ez így világos. " se egyelőre itt senki." Ez nem ügyfélszolgálat. Nem kötelességünk, a privát életünkből rád szántunk időt. Becsüld meg vagy ballagj el egy boltba ahol pénzért segítenek.

Akkor kezdjük az elején.

Hogy lehetsz bejelentkezve pl a GMail -ba ha nem adta hozzá a fiókodat?

Ez nem nulláról bekapcsolt készülék. Vagy valahol nem emlékszem hol van egy opció hogy akkor belépsz a google -be de a play áruházba nem.

Ha erre nem -et mondasz akkor előálhat hasonló szitu, de attól az alkalmazásnak létezni kellene a telefonodon, ha csak nem valakitől kaptad és le van tiltva valahol az alkalmazás kezelőben.

Pontosan hol van azt nem tudom, de a beállításokban kell keresgélni mert ilyenkor kiveszi az alkalmazások közül is.

Illetve ha nem lenne a telefonodon a Gmail sem a youtube nem menne.

ui: Jajj elfelejtettem hogy ugye a gmail és youtube ugye nem böngészős belépést jelent, mert az nem ugyan az.

2022. máj. 11. 10:49
 15/20 anonim ***** válasza:

- [link]

- [link]

Google-t meg playStore-t senki se használ a környezetemben.

Androidon van több, jobb, biztonságosabb..

2022. máj. 11. 11:07
 16/20 A kérdező kommentje:
#13 Galaxy A50. Nem az számít, hogy milyen android fut rajta?
2022. máj. 11. 13:40
 17/20 anonim ***** válasza:

16: Nem. Azt most nem tudom hogy melyik telefontól ad 3 év frissítést a samsung, idén jött ki az A53. Nem tudom meddig támogatják az A50 -t de szerintem a következő modellig igen.

Támogatástól függetlenül van joga google play szervizre.

2022. máj. 11. 15:28
 18/20 A kérdező kommentje:

17 "Támogatástól függetlenül van joga google play szervizre."

Okés Hogyan lehet élni ezzel a joggal? Másképpen fogalmazva Mi a teendőm?

2022. máj. 13. 19:44
 19/20 anonim ***** válasza:
megnyitod a böngészőt, beirod google play , rákattintasz az elsőre és ott van.
2022. máj. 14. 12:23
 20/20 anonim ***** válasza:
2022. máj. 14. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!