Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A messengeremen miért nem...

A messengeremen miért nem változott átt a profilképem? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Vagyis az anyukám messengerjén megnéztem a messengerem és ott még mindig a régi profilképem van ott amikor már vagy fél éve megváltoztattam facebookon. Mit tudok csinálni hogy változzon már átt az új profilképemre?

2022. máj. 10. 16:24
1 2
 1/12 anonim válasza:

Facebook Messenger fotófrissítésének javításának legjobb módja az Android és iPhone készülékekben a gyorsítótár és a Facebook Messenger alkalmazás adatainak törlése. A Facebook Messenger fotó nem frissül, mivel az alkalmazások beragadnak a gyorsítótár-adatcsomagokba, és folyamatosan lekérik a régi adatokat. A Facebook Messenger önálló alkalmazássá is vált. Az adatok vagy a gyorsítótár törlésekor új kapcsolat létesül a Facebook fő alkalmazásával, és így megkapja az új profilképet. Nézd meg részletes útmutató a gyorsítótár és az alkalmazások adatainak törléséről.

Forras/tovabbi informacio: [link]

2022. máj. 10. 16:55
 2/12 A kérdező kommentje:
1-es még azt kérdezhessem meg hogy akkor ha törlöm a gyorsítótáramat akkor ugye megmaradnak a beszélgetéseim a messengerbe meg nem törlöm így a fiókom ugye?
2022. máj. 10. 20:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Légyszi valaki írjon választ a 2-es kérdésemre 🙏🏼🥺
2022. máj. 11. 14:00
 4/12 anonim válasza:

A fiókodat egyáltalán nem érinti a gyorsítótár törlés. Legfeljebb újra be kell majd jelentkezned a Messengerbe, de a korábbi beszélgetéseid nem fognak törlődni. A gyorsítótár törlését tudod hol találod, vagy leírjam?

Illetve még annyit megemlítenék, hogy nem a saját, hanem anyukád telefonján kéne csinálni, mivel az ő Messengere nem frissített még az új profilképedre.

2022. máj. 11. 16:13
 5/12 A kérdező kommentje:
4-es légyszi írd le hogy hol tudom találom azt. Anyukámnak a telefonján megcsináltam ezt és még így is a régi képem van neki messengeren
2022. máj. 11. 22:27
 6/12 anonim válasza:

A telefonon bemész a beállításokba, rámész az alkalmazásokra majd megkeresed a Messengert és rányomsz az adatok törlése és a gyorsítótár törlése gombra. Ezután újra be kell majd jelentkezni a Messengerbe.

Ha ez se segít, akkor a várakozáson kívül sok mindent nem tudsz tenni, talán majd idővel megjelenik az új profilképed. Egyébként ilyen hibák gyakran előfordulnak a Messengeren.

2022. máj. 12. 22:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. máj. 13. 14:49
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os de nekem iPhonem van azon nem tudnád leírni hogy hol találom? ( nem írtam hogy iphoneon bocsi )
2022. máj. 13. 14:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Légyszi valaki nem válaszolna a 8-as kérdésemre?
2022. máj. 21. 10:16
 10/12 anonim válasza:
Szerintem legegyszerűbb, ha törlöd a Messengert, majd újratelepíted. Ha ez nem oldja meg a problémádat, akkor nem tudunk mit tenni.
2022. máj. 22. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!