Iphone 13 a Telekomtól 89600ft ért? Ilyen létezik?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondja nekem kapot ajánlatot kártyafüggetlen iphone 13 ra 89600ft ért. Létezhet ilyen? Elmondása szerint évekóta előfizető ingyenes telefonálásal és korlátlan mobilnettel. Így kapot ilyen kedvezményt kártyafüggetlen eszközre.2022. máj. 9. 20:27
11/17 A kérdező kommentje:
Ha szolgáltatás nélkül kérem akkor lejebb csak a termék jellemzői vannak kint. Az előbb futottam át.
2022. máj. 9. 22:06
12/17 anonim válasza:
Én pedig teljesen ingyen, egy fillért sem fizetve hoztam ki a vodafone-tól egy Iphone 13-ast 2 hónapja. De viszont havonta pengetek érte rendesen, nem ingyen van. Nekem megéri.
13/17 anonim válasza:
A kérdésben az ismerősöd kapta az ajánlatot, most meg mág teneked is ezt írja ki?
Najóóóó! :D bukta van!
14/17 A kérdező kommentje:
Csak megnéztem a telekomnál az ajánlatomat. Én is megtudom nézni és semmi egyéb nincs az eszköz leírásán kifül a továbiakban. Csak nálam a rendes ára van az eszköznek.
2022. máj. 9. 23:32
15/17 Morzsi007 válasza:
Ennyire nem bőkezű a telekom. Én ott vagyok 14 éve, jó pár évig elég magas volt a havi számlám, de csak pár tízezer kedvezményt kaptam, mikor kihoztam egy új telefont. Nehezen hiszem el, inkább nem is m, amit mondasz vagy állít az ismerősöd.
17/17 Morzsi007 válasza:
321000 Ft. Havonta törlesztve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!