Jól állna női kézben a nokia e51-es, e65-ös vagy e66-os?
Figyelt kérdés
Ezek elég férfiasan néznek ki,mondjuk eddig a nyerő nálam az e51-es,és az tényleg pasis telefon.
Szerintetek?
2010. szept. 17. 12:59
1/4 anonim válasza:
én ilyenekkel soha, de soha nem foglalkoztam, hogy ki mit gondol, mi áll jól, és mi nem.
szerintem tedd te is ezt, amelyik tetszik, azt vedd meg. soha ne az legyen a lényeg, hogy a többieknek melyik tetszik. te fogod használni. és hidd el, akkor fog minden a legjobban állni, bármiről is legyen szó, ha szívedből tetszik az, amit használsz,vagy amit hordasz!! akkor még irigykedni is fognak rá, hogy hú de jó, mert sugárzik rólad, belőled, hogy te mennyire szereted..
2/4 anonim válasza:
Az e65 szerintem kimondottan jól áll nőknek. Sőt kapható piros és pink színben is például. De csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy ha neked tetszik, ne torődj másokkal.
3/4 anonim válasza:
nő kezében a fa kanál áll jól:D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utolsónak:
XDXDXD
Teljesen igazatok van.
2010. szept. 17. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!