IPhone 11 vagy 12?
Figyelt kérdés
A 12-es mennyivel tud többet? Megéri? Vélemények?2022. máj. 8. 16:23
1/5 anonim válasza:
Egyik sem ertelmes ember nem vesz ifost
2/5 anonim válasza:
Attól függ.
Ezek annyira buta kérdések. Nekem megérte, mert sokkal jobb az akksi ideje. A 11 épphogy kibír egy napot, de van hogy annyit se.
Kamera, kijelző? Menj be egy Media Marktba és próbáld ki. Vagy nézz meg róla egy youtube összehasonlító videót.
3/5 anonim válasza:
Az iPhone 12-nél IPS helyett OLED a kijelző, jobb az üzemidő, eggyel újabb/erősebb a proci, van 5G, szögletesebb a design, van MagSafe, kicsit jobbak a kamerák.
Ha neked ezek megérik a felárat a 11-hez képest, akkor vedd a 12-t, ha nem érik meg, akkor a 11-et.
5/5 anonim válasza:
Én 11-ről váltottam 12-re. És igazából a kijelzők között nem nagyon vettem észre különbséget. Mert ugye az IPhone 11 kijelzője IPS. De jó minőségű. Gyorsaságban sincs olyan nagy előnye a 12-nek. Azonban ha nincs köztük nagy árbeli különbség, tehát max 30-40 ezer forint. Akkor azt a felárat megéri a 12.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!