Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » PUK kódot megmondja telefonon...

PUK kódot megmondja telefonon a vodafone ügyfélszolgálata?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs meg a az a kártya, amin rajta voltak a kódok, és a Pin-t elrontottam, így szükségem lenne a PUK kódra.
2010. szept. 17. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
hahaha. és hogy bizonyítod be azt , hogy az valóban a te telefonod, max akkor tudod bebizonyítani hogyha előfizetéses vagy. Különben úgyse fogják megmondani, az is lehet hogy nem is tudják .
2010. szept. 17. 12:49
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, előfizetéses, és tudom az ügyfélbiztonsági jelszót, sőt a szerződés is megvan, csak az a kis plasztik kártya keveredett el, nem találom.

Miért kell egyből rosszat feltételezni?

30/L

2010. szept. 17. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Nos, azért mert ilyen az ember természete , és mert ez egy olyan oldal ahol 10 felhasználóból 8 , nem éri el a 17 éves életkort.

Amúgy ha igaz az amit írsz , lehet hogy megtudják mondani, de lehet hogy nem. 1 módon tudhatod meg , mégpedig úgy ha felhívod. Nem valószínű , hogy itt valaki megtudná neked mondani , azt hogy most akkor megtudják-e mondani vagy sem.

2010. szept. 17. 12:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel itt a kérdést, mert ugye a telefonomról most nem tudok telefonálni. Ha valaki egyértelműen tudja hogy nem, akkor bemegyek személyesen, ha pedig igen, akkor fogom a kis pakkomat (szerződés, stb) és elsétálok egy telefonfülkéhez ezen a szép esős délutánon. :-)
2010. szept. 17. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Értem:) , remélem valaki tud neked segíteni .
2010. szept. 17. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Telefonon semmiféleképp nem mondják meg! Vidd be a szerződésed személyesen és akkor elintézik neked!
2010. szept. 17. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor segítek egyértelműen, de benne van a szerződésben is!

A PUK-kódot nem tudja megmondani a szolgáltató, biztonsági okokból nem tárolják el.

Viszont előny ha előfizetéses vagy mert ebben az estben befáradsz az üf.szolgálatra és kérésre kicserélik a sim kártyádat másikra(változatlan telefonszámra).A sim csere nem ingyenes,

2010. szept. 17. 13:23
 8/10 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális ez a kérdés de ma nekem nagy segítség lett volna ha találok itt jó választ.Szóval megmondja az ügyfélszolgálat de kell hozzá a kód a szerződésből.Üdv.
2010. nov. 26. 12:58
 9/10 anonim válasza:

Az eredeti PIN- és PUK-kódokat azon a műanyag kártyán találod meg, amely a SIM-kártyádat tartalmazta vásárláskor. Ha elfelejtetted a kódokat, és a plasztikkártya sincs meg, akkor az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésedre:

- Az adatokat a 1270-es telefonszámon, a csillag gomb megnyomásával elérhető Önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon keresztül kérdezheted le, hívószámod és ügyfélbiztonsági kódod megadásával.

- Ha korábban már regisztráltál Online Ügyfélszolgálatra, lépj be és a Speciális szolgáltatások menüponton keresztül is lekérdezheted a kódokat!

2014. júl. 16. 06:16
 10/10 Boda Gergő ***** válasza:
Ha tudod bizonyítani a tulajdonjogot , telefonon kérdésekre válaszolva akkor igen kiadja. Olyanokra készülj: előfizető neve, címe, anyja neve, szem. ig .: száma
2016. ápr. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!