Milyen telefonod van? leírnád, hogy mit szeretsz benne, és mit nem?
Samsung Galaxy A52S 5G.
Amit szeretek:
Szép a kijelzője, gyors, nem akad, van benne AOD, bluetooth eléggé stabil.
Amit nem szeretek:
Kijelzője erős fényben alig látható, akksi hamar merül, ujjlenyomat olvasó kaki benne, néha nem zár le telefonálás közben a kijelzője.
Huawei Mate 40 Pro
Igazából mindent "szeretek" benne, nem tudok semmilyen hátrányt mondani.
Bár sokaknak hátrány lenne a GMS hiánya, számomra nem jelent gondot.
Ellenben rengeteg jó dolgot tud. Nem bántam meg, hogy ezt vettem.
-"Eyes On Display"
-Érintés nélküli "gesztusvezérlés" (ha nem "tiszta" a kezem, mert éppen valamit kotyvasztok, akkor is tovább tudom lapozni a receptet anélkül, hogy hozzá érnék a telefonhoz)
-Nekem tetszik a kamerája is (mármint az elkészült képek)
-66W töltés, bár nem a leggyorsabb, de sok ("nagy") gyártó még a felét sem tudja.
-több, mint egy év után sem érezhető semmilyen lassulás, és az akksi sem bírja számottevően kevesebb ideig (gyári visszaállítás egyszer sem történt).
-Automata képelfordulás, attól függően, hogy merről nézem a telefont (követi a szemem helyzetét)
-Egy érintéssel történő csatlakozás a szintén Huawei tabletemhez
-Akár három ablak egyidejű kezelése (DualView + "lebegő" harmadik / A tableten így egyszerre akár HAT is lehet - Dual + lebegő + telefonon ugyanez, melyet szintén a tabletről is tudok vezérelni)
-256GB tárhely + bővíthető
-A 2TB-os SATA HDD-m sem jelentett neki problémát, ha OTG-n keresztüli fájlmásolásról van szó (Telefon - OTG - USB>SATA - HDD).
Igazából hajnalig sorolhatnám, hogy mi minden "tetszik" benne, mire használom, és gyakorlatilag szinte minden feature-t kihasználok benne.
Konkrétan nem tudnám elképzelni egy olyan telefon használatát, ami ezeket nem tudja.
Xiaomi note 9pro, nincs sok igényem, yt, insta, fb menjen gyorsan!
Amit imádok benne, hogy a korábbi telefonjaimhoz képest ennek sokkal erősebb az akkuja!
Samsung Galaxy A52s 5G
Kb. 2 hete használom, az eddigi tapasztalatok alapján...
Ami tetszik: gyönyörű kijelző, kategóriájában kimagasló kamerás teljesítmény, gyorsaság
Ami nem tetszik: napfényben nincs elég fényerő, az ujjlenyomatolvasó nagyon lassú néha.
Viszont a 3-as válaszolóval szemben nekem teljesen okés az üzemidő, 6-6,5 órás kijelzőidőket simán hoz átlagosnál erősebb felhasználás mellett.
iPhone se 2020
Amit szeretek: minden, de főleg az ereje.
Amit nem szeretek: mindent szeretek
Nokia, 100 éves.
Pont olyan jó, mint amikor elkezdtem használni, egy hétig bírja egy töltéssel.
Fekve elfér a zsebemben, nem esik ki.
Talán 3-szor ejtettem el idáig, semmi baja nem lett.
Egyébként is, ha egy Nokiát elejtesz, azt jobban kell félteni, amire ráesik, a telefonnak nem lesz baja.
Telefonra és SMS-re tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!