Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Véletlenül elküldtem egy...

Véletlenül elküldtem egy fotót valakinek nem is tudom hogyan és mikor de a messengeren van. Sehogy nem tudom én azt onnan eltüntetni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 08:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az minden esetre érdekes, hogy korábban már feltettem ezt a kérdést (itt) (elküldött kép visszahívása messengeren)...és egy ember válaszolt, és ő azt, hogy: nem lehetséges.....és nem zúzták le 38 -an, hogy már 'pedig de' bizony, hogy törölhető a kép. Valójában csak egy ember válaszolt, és ő kedvezőtlen választ adott. Pedig abban szoktam bízni, hogy ha valaki teljesen irreális választ ad, azt a kérdésre ténylegesen korrekt választ adni tudók 'lezúzzák/helyre teszik'...hát, akkor az nekem nem jött be. Még egyszer is köszönöm mindenkinek!!
2022. máj. 7. 09:43
 12/17 anonim ***** válasza:
A visszavonas csak akkor mukodik, ha az illeto meg nem latta az uzenetet. Ha mar latta es ugy vonod vissza, akkor csak nalad “torlodik”, nala ott marad.
2022. máj. 7. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Na, várj, akkor itt nem az volt a lényeg, hogy megoldódjon a problémád, hanem hogy a válaszolók egymásnak essenek és lepontozgassák egymást...? Vagy bocsi, de ezt most nem értem. Minek kellett ez az utolsó hozzászólásod?

Kérdeztél valamit, és csomóan jöttünk segíteni. Egy "köszönöm" elég lett volna.

2022. máj. 7. 09:57
 14/17 A kérdező kommentje:

12-es nem jól tudod, lepróbáltam egy ismerősse, hogy küldjön nekem egy fotót - aztán törölje a néhány órával ezelőtt megbeszéltek szerint, és nálam is törlődött (vagyis annál a személynél, akinek a kép küldve lett).

13-as: Nekem bizony az volt a lényeg, hogy a problémám megoldódjon. És, nem látom, hogy bárkik is egymásnak estek volna. Azt a történetet csdak azért írtam le, mert az úgy történt....és, legalább is érdekes és meglepő. Ez olyasféle, mint most a 12-es 'hülyeséget' írt...nem értem, ha nincs tisztában ezzel a törlés dologgal, akkor miért válaszol. Nem kell mindenkinek válaszolnia, akinek szembejön egy kérdés (ha nem tudja a választ). 12-es és 13-as, fejben egy kicsit gyengélkedtek, vagy csak ökörködtök, mert jólesik keverni a sza.t. Jobbulást nektek.

2022. máj. 7. 12:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Az első bekezdésem (az előbbi üzenetemben) pontosítom: nálam is törlődött MIUTÁN MÁR ÉN LÁTTAM...nem csak nála..
2022. máj. 7. 12:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes stílusod van...
2022. máj. 7. 12:22
 17/17 anonim ***** válasza:

16# ne is törődj vele, hiszen 65.

:)

2022. máj. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!