Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez normális egy ÚJ telefonnál,...

Ez normális egy ÚJ telefonnál,hogy 20% alatt percek alatt lemerül?

Figyelt kérdés

Anyumnak vettünk egy Realme c21-et,alapból elég tartós az aksija,kb 8 percenként merül 1%-ot,de ma lement 20-ra és percek alatt már 5-nél volt. Pedig semmi nem ette az aksit a háttérben.

Ilyen az én telómmal sose fordult elő még 1,5 év után se,az utolsó százalékokat is kifacsarja

2022. máj. 2. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szobahőmérsékleten nem.

Hidegben igen.

2022. máj. 2. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon attól függ, mit csinálsz rajta. Ha semmit, hanem csak úgy lezárt képernyővel merül akkor valami hardveres baja lehet. Ha a háttér appokat rendesen átnézted és tényleg semmi sem eszi. Vigyétek vissza
2022. máj. 2. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja hát használat közben volt persze,csak úgy értettem,hogy más azon kívül,hogy ment a videó,nem volt a háttérben. A másik telóra is ezt értettem,hogy hiába alacsony a %, használat közben se nyiffant ki 20% alatt
2022. máj. 2. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
20%-nál már illik a feltöltés .
2022. máj. 3. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!