Nem fogadott hívásról értesítés?
Vane egy Xiaomi Poco M3 Pro 5G 64GB 4GB RAM Dual típusú mobiltelefonom, és ha telefonos beszélgetés közben keres valaki, akkor nem jelzi a nemfogadott hívást. A híváslistába egyáltalán nem kerül be. A szolgáltató néha küld róla SMS-t, néha nem, viszont ha küld is, arról nincs értesítés, úgy jelenik meg az SMS mint ha már eleve olvasott lenne.
Már 1 órája nyomkodom a telefont, a létező összes menüpontot átnéztem, de nem találtam meg hogy hol lehet ezt beállítani. Az előző telefonomon még jól működött 2 hete.
Amiket megcsináltam: az alkalmazásértesítéseknél nincs letiltva a "Telefon", mindenről küld elvileg értesítést. Kikapcsoltam a hívásátirányítást, mert gyárilag be volt foglalt esetben. Bekapcsoltam a "Figyelmeztetés a nem fogadott hívásokra" - "Az emlékeztetőkre 5 percenként kerül sor" opciót is. És még így sem működik jól.
Valakinek van ötlete, hogy lehetne működésre bírni? A fő cél, hogy bekerüljön a híváslistába a nemfogadott hívás, és erről legyen vagy fönt egy felugró értesítés, vagy a Telefon ikonjánál egy pötty.
"Kérdeztem 4-5 ismerősömet, akiknek újabb telefonja van, mindegyikük csak a hívásvárakoztatás bekapcsolásával tudta azt elérni, amit én is. "
Szolgáltató megkülönbözteti az okostelefonokat. Pl. hivatalosan kommunikálták azt is, hogy okostelefonon nem engedik lekérdezni az egyenleget mint nyomógomboson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!