Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez mit jelent? Csomag kapcsolt...

Ez mit jelent? Csomag kapcsolt adatok: csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésére

Figyelt kérdés
és ezt meglehet oldani szolgáltató nélkül, vagy egy frissítéssel? régebben fel tudtam menni a netre, de most nem. Egy Nokia 5230 tulajdonos. A válaszokat köszönöm:)
2010. szept. 16. 19:20
 1/9 anonim válasza:

én szintén itt tartok 5800-val eddig ment minden most csak akkor tudok kapcsolódni, ha wapot választom:S

ha modemként használom géppel, akkor működik (lehet hogy akkor is a wap)

2010. dec. 10. 21:45
 2/9 anonim válasza:
a probléma óta mindig wapra csatlakozok és amikor elérhet átkapcsolódik a 3g-re a problémám megoldódott sztem te is próbáldd igy
2010. dec. 28. 00:13
 3/9 anonim válasza:
nekem is ez a problémám... én csak facebookozni, meg alkalomadtán vonat menetrendet szeretnék nézni, de sajnos annyira mobil analfabéta vagyok, hogy nem tudom, ezeket amiket mondtatok, hogyan lehet beállítani :( vki esetleg leírni részletesen? nagyon hálás lennék! (nekem is 5230 van)
2011. jan. 7. 23:59
 4/9 A kérdező kommentje:

nekem azóta sikerül megoldani

elkértem oszt.társam telóját (neki is 5230-a van) és a csatlakozási beállításokat lemásoltam... azóta minden bejön... még az ingyen facebook is

menü/beállítások/kapcsolatok/célok/internet/web'n'walk/és ott kitölteni rendesen a mezőket...

2011. jan. 8. 21:32
 5/9 anonim válasza:

Őőő letudnád írni, hogy pontosan melyikre mit kéne megadni?

mert nálam is ugyanez a szitu, és bármit állítgatok akkor sem engedi. :S

2011. jan. 15. 22:20
 6/9 A kérdező kommentje:

kapcsolat neve: web'n'walk

adatátvitel módja: csomagkapcsolt

hozzáférési pont neve: wnw

felhasználó név: nincs

jelszókérés: nem

jelszó: (ehhez nem nyúltam)

hitelesítés: normál

kezdőlap: www.webnwalk.hu

hozzáférési pont használata: automatikus

ezek csak akkor érvényesek, ha t-mobilos a telefon!

2011. jan. 16. 17:22
 7/9 anonim válasza:
és ez működik kártyafüggetlennél is?
2011. szept. 8. 17:48
 8/9 A kérdező kommentje:
elvileg ja...de nekem ma került szervizbe...mindenféle hiba miatt...:'(
2011. szept. 8. 19:34
 9/9 anonim válasza:
VAlaki nekem is segítene? ugyanez a hiba de ezek vannak nekem is beírva de nem működik?
2012. szept. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!