Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyenek a Vodafone márkájú...

Milyenek a Vodafone márkájú telefonok?

Figyelt kérdés

És milyen telefont tudnátok ajánlani ami fekete színben kapható, érintős, 3-5mp kamera, wi-fi (fontos!:) és olyan max. 60-65ezer körül van: / mert midnen féle érintős telefont árulnak aztán eggyiksem jó csak ami ilyen 100asnál kezdődnek.

(Lehet kicsit értelmetlen a kérdés!:$:P:D)

2010. szept. 16. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Én egy voda 845-öt nyúzok 2 hete, folyamatos használat alatt eddig fasza. Kártyásan 30-ért ne várj atom gyorsaságot, de az átlagnál kicsit szakképzetteb usernek is bőven jó. Wifi, gps szépen megy. Kijelzőt is meg lehet szokni hamar. Touchpad qrvajó. Egyedül az nem tetszik benne, hogy hívásfogadásnál automatikusan kiold a billentyűzár, tehát szereti a tokjában is felvenni magát.
2010. szept. 17. 01:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de még várok tapasztalatokat:D
2010. szept. 17. 22:34
 3/3 anonim válasza:
én is megrendeltem a vodafone 845-öt.minden benne van,amit írtál,és feltöltőkártyával is csak 20000.Ft Android 2.1 op.rendszer
2011. júl. 10. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!