Miért lettek ennyire méreg drágák manapság az IPhonek?
Tényleg fél év telt el és az alap modell kerül még mindig majdnem 300 ezer forintba. Régen még amikor az IPhone 7 Plus/8 Plus voltak a csúcsok akkor a normális 32/64gb modellek ilyenkor bő fél év után megjelenés után lementek 200 ezer forint alá. Nekem IPhone 7 Black Jack 128gb-m van. És még ez is csak 250k volt. De ez mindenek a csúcsa volt. Én a különleges színe és hátlap miatt vettem meg.
Én szerettem volna venni magamnak legalább egy 256gb-s IPhone 13 Prot. De az valami isten, gazdag gyerekének tervezett készülék. Mert irreálatlanul drága. Még a 128-as is. Úgy, hogy most vehetem meg a simát. Amibe Se Lidar, Se 120Hz kijelző, se telefoto kamera, se csúcs CPU.
Ami fáj, hogy régen amikor nem volt olyan drága akkor pont, hogy verték mindenben az összes androidos telot. Viszont most a Samsung, Oppo és a Google lenyeli az IPhonet keresztbe. Csak azert veszem meg mert a rendszer bejön.
iPhone 7 jet black lesz az :)
Reagálva a kérdésedre, a földön minden drágult, illetve kevesebb lett a nyersanyag. Ráadásul bejöttek a nagyobb tárhelyek (512Gb-1Tb) melyek után nagyobb adót kell fizetni a vásárlóknak(Mo). Emelett ugyebár a forint sem túl fényes. Az meg, hogy bizonyos gyártók lenyelik az iPhone-t keresztben nem tudom mire gondolsz, mert az értékesítési számok, és tesztek nem ezt mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!