Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A5 2017 nem...

DetoMen kérdése:

Samsung Galaxy A5 2017 nem kapcsol be, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Szeptemberben vettem másik telefont, ezt azóta nem használom, de kéne róla pár adat. mikor elővettem a bedugtam tölteni töltőn volt 2 napig egy huzamba de semmi. Nem akar bekapcsolni.

2022. ápr. 27. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Vette a töltést? Lehet hogy a csatlakozó nem érintkezett jól, ez velem is volt régebbi telefonnal. Esetleg egy aksicsere segít rajta. Ha az adatokat az sd kártyára raktad és volt benne akkor az megönnyíteni az adatmentést.
2022. ápr. 27. 15:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos semmit nem reagál a telefon hiába, próbáltam több töltő kábelel is :(
2022. ápr. 27. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:

feltöltve illik lerakni a mobilt, és havonta ellenőrzés és rátöltés

aksi púpos?

2022. ápr. 27. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szedd szét a telefont és multiméterrel mérj egy feszültséget. Ha nagyon alatta van az akkumlátorra ráít értéknek akkor túlmerült. Próbald meg közvetlen felrakni egy egy azonos feszültségű de nagyobb áramot terhelhető töltőre.
2022. ápr. 28. 01:15
 5/6 anonim válasza:

Facebookon a mobiltelefon csoportban mondtak nekem olyat hogy dugjam rá töltőre ha kell egész éjszaka és majd feléled , ebben lehet valami ?

Közel 1 évig nem kapcsoltam be és lehet ennyire lemerült hogy túl kell tőlcsem az aksit ?

2022. jún. 16. 19:11
 6/6 anonim válasza:
A gyári töltőfeje csak 15 wat os , de a másik telóm töltőfeje ami az A71 es é az 25 wat os , eddig a 15 wat ost dugtam rá már közel 1 órája de még nem jelent meg a kijelzőn a töltés állapot és nem kapcsol be sem , ha rádugnám a 25 wat ost azzal gyorsabban feléledne ahogy javasolták nekem ?
2022. jún. 16. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!