Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefont szeretnék. Milyen...

Új telefont szeretnék. Milyen telefon felel meg ezeknek?

Figyelt kérdés

A régi telefonom több mint 3 éves, szóval nem fél vagy egy évre szeretném az új telefonomat se, szeretném ha az is elmenne és működne legalább 2 évig.

Érintőképernyőst semmiképp sem szeretnék, kinyithatós és szétcsúsztathatós, előnyben.

Aksi bírjon 3-4 napot legalább, egy 3-5 megapixeles kamera lenne bele jó, a videófelvételhez ha van akkor remegésvédelem. Blútusz(bocsi de most nem tudtam rákeresni hogy írják)

Bővítghető memória, kártyafüggetlen legyen.

A zenei hangzás nem a legfontosabb de azért az se legyen utolsó.

És ha van hozzá USB csatlakozó az nagyon jó.

Tudtok telefont ami ezeknek megfelel?

2010. szept. 16. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Sony Ericsson W595 :)

Nagyon jó kis telefon,bár nincs benne remegésvédelem.

Képek:

[link]

[link]

2010. szept. 16. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy ez sima telefon, de valami ultraszép külsőleg, de tudásilag is nagyon jó: [link] :) Én nem bántam meg, hogy ezt vettem, és egy iPhone-ra sem cserélném le!
2010. szept. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!