Létezik olyan power bank amin gyorstöltős usb kivezetés is van mobilra?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 07:39
11/16 anonim válasza:
Mivan? :D
Vagy elmebeteg vagy, vagy troll.
12/16 A kérdező kommentje:
Te vagy a troll. Az van hogy az ember nem azért vesz gyorstöltős power bankot mert az energiával akar spórolni hanem azért mert az idővel akar spórolni. Értelemszerűen ha valaki az energiával akar spórolni akkor energiatakarékos megoldást választ nem pedig időtakarékos megoldást.
2022. ápr. 29. 04:57
13/16 anonim válasza:
Ja értem... a 10-esben írt mondatod nagyon fura a kontextus nélkül. Azt hittem, hogy megint a powerbankok működését akarod szakérteni.
De már értem, hogy számodra a sebesség a fontos.
Ez esetben viszont kompromisszumot kell kötnöd és el kell fogadnod, hogy a powerbankodban tárolt energia jelentős része nem a telefonod akkumulátorában fog landolni.
14/16 A kérdező kommentje:
Javaslom a gyors szó fogalmának jelentését tanulmányozni.
Esetleg az energia szó jelentését is. Akkor nem fogod a két szó fogalmát összekeverni és nem fogod azt hinni hogy nincsen kontexus pusztán azért mert az energia szó nem szerepel, a gyors szó viszont igen.
2022. ápr. 29. 09:36
15/16 anonim válasza:
Te meg hugyozz a konnektorba, ha szekszuálisan kielégítetlen vagy és itt szórakozol válaszolókkal akik igyekeznek segíteni.
16/16 A kérdező kommentje:
Az nem segítség ha valaki összekeveri ezt a két alapfogalmat és nekem kell szétválogatni
2022. ápr. 29. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!