Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg, ...

Melyik telefont vegyem meg, lg gs290 vagy a lg kp502 melyik tud többet? És melyiket lehet tovább bővíteni memóriával?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:

hát a kp502 lassan kifutótermék lesz, szóval szerintem inkább a gs290et.

igaz hogy az csak két megapixeles, de hidd el, a kp502 se egy fotógép. ja és a 3,5-es jack sem elhanyagolható.

és mivel a gs 290 újabb, ezért gondolom a szoftver is stabilabb rajta. meg szerintem szebb is, habár ez relatív.

amúgy meg olvasgass mobilarénát, az megkönnyíti a dolgodat.

hogy keresgélni se keljen, belinkelem őket:

[link]

(kp500=kp502, kivéve az alsó dizájnelemek (gombok)

[link]

2010. szept. 16. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Kp 502-t.Gs290 nagyon alap gép hozzá képest.

Fényképezője sokkal használhatóbb, 3,5jack nem szempont mert kapható átalakító és átalakítós füles is hozzá-mellesleg zenelejátszója is jobb.Kiforrottabb modell, stabilabb szoftverrel rendelkezik mint a G290.És persze sok funkció kimaradt-vagy épp lebutítottabb mint a kp502-ben.

Véleményemet saját tapasztalataimra alapoztam!

2010. szept. 16. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok ismét.Kihagytam válaszomból a memóriát.

Nekem jelenleg 4Gb micro sd-vel fut a mobil és semmi jelét nem mutatja a lassulásnak.Mindkettő 8Gb ig bővíthető.

És szerintem nagyon fontos: Gs290 ben nincs mozgásérzékelő!

Nem fordítja el a kijelzőt automatikusan és nem tud mozgásérzékelős játékokat, pedig mindkettő nagyon hasznos dolog.

2010. szept. 16. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:

igen, a GS29-ben valóban nincs giroszkóp.

De mivel újabb generációs, mint a kp502, sokkal stabilabb rajta a szoftver és a zenelejátszó is több funkcióval bővelkedik, mint az elődön.

nagyon hasznos dolog a jack dugó, mert saját fülhallgatót köthetsz rá közvetlenül, nem kell átalakító kábellel szenvedned, meg hogy hol van éppen, vinni kell magaddal.

2010. szept. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!