Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Riki11 kérdése:

Mi a véleményetek a Samsung s21 5g Ultra telefonról?

Figyelt kérdés
Érdemes e megvenni a telefont 400 ezer forintért? Alkalmi fotózás, autóba gps, zenehalgatás, youtubuzás, játék használatra kellene! Meg tetszett benne a 2k és hogy 120 hz, valamit az hogy 12gb ram van benne! P20 pro-t váltanák! De viszont ha ilyen árkategóriában tudtok ajánlani jobbat megköszönném, egy csúcs kategóriás mobilt szeretnék android rendszerrel. Nem tudom a játékok lagolnak e? A hangzás milyen rajta?
2022. ápr. 26. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 26. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:

"Nem tudom a játékok lagolnak e?"

Hát ha egy S21 Ultrán laggol valami, akkor az minden máson is fog.

Ha ennyiért akarsz telefont venni, akkor megéri.

Egyébként arra figyelj ám, hogy ez jóval nagyobb méretű telefon mint egy P20 Pro. Azzal egy méretben a sima S-ek vannak: S21, S22.

2022. ápr. 26. 11:52
 3/4 A kérdező kommentje:
miért szzerintem tök jó az ha nagy a kijelző amugy igen levágtam 6.8 colos k**va nagy.
2022. ápr. 26. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Kollégámnak S21 U-van, és nagyon meg van vele elégedve. Mindenre (is) használja és azt mondja, hogy a menet közbeni rendszerfrissítések, optimalizálások is kiküszöböltek már egy csomó mindet amit hibaként lehetett felróni, a fényképező tulajdonságok meg jobbak is lettek mint amikor kiadták! Emag/Edigital-nál most 380e. Sztem a P20pro után ha a méret nem zavar, előrelépés lesz, évekig bizotsított frissítésekkel.
2022. ápr. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!