Miért nem tesznek a felső(bb) kategóriás okostelefonokra jack aljzatot?
#11.Ja azért megnézem melyik vezetékes nélküli veri a 30 ezres DT240 Pro-t, megsúgom egyik sem. És még csak egy nem is egy Viso HP50-ről beszélünk.
Nyitottat inkább fel sem, hozok mint a Sennheiser HD600, de mondjuk ezt nem is szokták telefonnal használni, a feljebbi kettőt amit írtam annál inkább.
"Mert fölösleges. Aki kiad 3-5 kilót egy telefonért az nem madzagos fülessel fog rohangálni. Lassan 10 éve elavult."
Én is több mint 3 kilót adtam a telefonomért, és bizony lenne igényem a jackra. Nem az ára miatt, hanem mert egyszerűen kényelmesebb. Jó időben, amikor az ember egy szál pólóval és rövidnadrággal mászkál, hova rakod a vezeték nélküli fülhallgató tokját (bölcsőjét... a töltőt)?
Nyilván a vezetéknélküli füles is tud nagyon komfortos lenni, de olyan jó érzés volt, hogy csak kitéptem a fülemből a fülhallgatót és zsebrevágtam, mert bezony elfért egy átlagos zsebben.
"#11 Ember ne vicceljünk már. Ki az a pszichopata aki fejhallgatóval mászkál az utcán? Én fülhallgatókról beszéltem. Nincs rá igény, mivel senki nem vesz már vezetékes fülhallgatót."
1. Az eladások darabszáma még mindig sokszorosa a vezetékes fülhallgatókénak.
2. Egy csomó ember mászkál fejhallgatóval a fején :D Nem tudom hogy hol laksz, meg merre járkálsz, de kb. minden nap látok egy tucatnyi ilyen embert.
Az Apple kitalálta, hogy lespórolja a Jack csatlakozót, a többiek meg majmolják.
De mentségükre legyen szólva, hogy nem sokan használnak vezetékes headsetet (hiszen ott a Bluetooth) és jack csatlakozóval elég nehéz vízálló telefont tervezni.
Itt van 247 db vízálló telefon jack csatlakozóval. Azért mégsem tűnik olyan nehéznek. :D
Azért találták ki, hogy el tudják adni a drága bluetooth headsetjeiket.
Simán beleférne a jack csatlakozó a vékonyabb mobilokba is.
"Jó időben, amikor az ember egy szál pólóval és rövidnadrággal mászkál, hova rakod a vezeték nélküli fülhallgató tokját (bölcsőjét... a töltőt)?"
Hát nem a két külön darabból álló airbuds vackot kell venni, amit az átlag ember egy hónap alatt elhagy. Nekem pl. nyakpántos van. Ha nem használom, a nyakamban elfér vagy zsebre is tudom tenni, mert nem merev a nyapántja.
Töltő? Könyörgöm, egy töltéssel kibír 15 órát! Amúgy a táskámban ott van a powerbank szükség esetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!