2 éves mobilt érdemes rendelni? Vagy csak olyat ami idén jelent meg?
Én átlag háromévente cserélek telefont, és mindig az mindenkor éppen aktuális telefonok Lite verzióját veszem meg. Így azért haladok valamelyest a korral (a 3 év végére azért már eléggé elavul), ugyanakkor nem okoz brutális költséget a telefoncserebere.
De, hogy a kérdésedre válaszoljak, nyár legelején lesz majd aktuális nálam a telefoncsere (azaz bő 1 hónapon belül, szerintem mire lezongorázódik, kb. június közepén), az biztos, hogy 2 esztendős telefont nem vennék,mert akkor - az én esetemben - 3 év múlva az már 5 esztendős telefon lesz, amit ha most még annyira nem is - 3 év múlva már bizony nagyon-nagyon éreznék.
Bármilyen telefonmárkában is gondolkozz, én a középkategória közepén-alján nézelődnék.
A ritkább csere és a használt mellett szólnak az alábbiak:
"A vezeték nélküli töltés a lényeg"
Szinte bármelyik mobil átalakítható vezeték nélküli töltésre, bár kompromisszumokkal, nem olyan hatékony mint a gyári, és az USB portot elfoglalja.
Pár ezresbe kerül, és a tok alatt elfér.
Léteznek mágneses csatlakozók is ha gyakran van szükséged az akku töltésére, mert sokat telefonálsz, és nem szeretnéd hogy ki és be csatlakoztasd a töltő dugót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!