Szerintetek egy iPhone XR-t megéri lecserélni egy 13 minire?
Esetleg sima 13-ra?
Az XR 3 éves, az aksija 88%-os, néha eldobálja a hálózatot (ez nem tudom, hogy nem a szolgáltató hibája-e). Más baja nincs.
Néha egy kicsit nagynak érzem, egy kézzel nem tudom használni, zsebben hordva kényelmetlen, persze egyébként jó a nagy kijelző.
A másik oldal meg: a Mini nagyon kényelmes egy kézzel is, zsebben is. Pár éve egy 5,4-es kijelző még nagynak számított, lásd a Plus modelleknek 5,5-ös képernyőjük van.
Minden építő véleményt köszönök!
Nem éri meg
Amúgy meg egy csomó iphoneos azt mondia, hogy azért éri meg iphonet venni mert akár 5-6 évig is jó telefon marad, de nem is használják addig🤣
Így van, ez az egyik ok, amiért megéri. Szerintem.
Mint írtam, a telefon most is teljesen jól használható. Éppen ezért jó áron el is lehet adni. Tehát az egyik lehetőség, hogy addig használom a telefont, amíg megy, kb. 5-6 évig. A másik, hogy mondjuk 2-3 évesen eladom, és hozzáteszek egy másikhoz. Igény, preferencia és pénz kérdés.
Én youtube videókat néztem, amikben azt mondták, hogy a 12-es szériát nem éri meg lecserélni, de a 10-es, 11-es szériáról már érdemes lehet váltani.
Nyilván ez egyéni dolog, de végülis a 13 jelenleg úgy néz ki, hogy használható lesz simán 4-5 évig. Kérdés, hogy megéri-e eddig használni.
Én Androidos vagyok, de legalább 3-4 évente cserélem! ;)
Amúgy meg igen, az XR-nél a 13 Mininek csak az üzemideje rosszabb kicsivel, minden másban jobb, a sima 13 meg abszolút jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!