Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha rázott tegnap a telefon,...

Ha rázott tegnap a telefon, amikor hozzáértem, ma is megrázhat?Mármint már nincs rajta a töltőn, de vas a telefon külseje vagy alumínium vagy mi és az vezető.Nekem nyirkos most is a tenyerem és úgy fogom...

Figyelt kérdés
A szitu az volt tegnap, hogy egy kőpulton volt lerakva.A pult aljában meg nem volt kihúzva a töltő, és amit a telefonba szoktak rakni csak szabadon volt a pult alsó részén a pulton,és ugye áram alatt volt, mert be volt dugva.A telefon meg a pult tetején.(Más rakta oda töltés után.) Amikor megfogtam nagyon rázott, fájt is ott a kezem utána meg nyoma is maradt.A telefonom azóta is fura érzéd megfogni, pedig ez tegnap este volt.Most is nyirkos a tenyerem, sajnos sokszor az.Maradt benne a tegnapi áramból?Aggódjak nagyon?:/ A kérdés komoly, és köszönöm annak, aki válaszol!!!

2022. ápr. 23. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyrészt a töltő nem volt áram alatt, mivel áram akkor van, amikor mozognak az elektromos töltések

Másrészt a kőpult szigetelő

Harmadrészt google: statikus elektromosság

2022. ápr. 24. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:

"A telefon.Viszont az nem volt áram alatt"

Akkor statikus elektromosság volt amit a zoknid, gatyád, pólód, stb gerjesztett. Akkor is kisült volna ha nem a telefont fogod meg, hanem mondjuk egy kilincset.

A fura érzés pedig azért van, mert beszopod azt a sok baromságot ami a feminán, a facebookon, a szeretlekmagyarországon meg a hasonló trágya helyeken terjed.

Egy triviális fizikai jelenséget tapasztaltál és pszichésen túlreagálod.

Többszázszor megtörténik egy nap, csak nem érzékeled!

1es voltam.

2022. ápr. 24. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!