Iphone közül melyik a ma kapható legkisebb mobil?
Figyelt kérdés
Újonnan vehető iphone mobilok közül melyik az amelyik fizikailag a legkisebb, nem képernyőre értem hanem fizikailag. Árban nem számít, csak írjátok le a modellt. Rég foglalkoztam iphoneokkal és most több év után újra szeretnék venni, de olyat ami egy kézben is kellemes fogni, nem tepsi méretű.2022. ápr. 23. 19:57
1/5 anonim válasza:
Üdv. SE 2022.
Még az iPhone 11 is a kellemes kategória!
3/5 anonim válasza:
(ezek közül a 13 mini-t a legérdemesebb megvenni, utána 12, aztán ha az se, akkor SE 2022)
4/5 anonim válasza:
Szia! Se 2022, 13/12mini. Nekem 13minim van, egyszerűen imádom. Mindig az volt az előző (Huawei P30 lite) telefonommal a bajom, hogy kiesett a kezemből mert nagy volt, mindig összetörtem. Ezt a telefont még soha nem ejtettem el, könnyen kezelhető
5/5 anonim válasza:
Egészen pontosan a 12 Mini a legkisebb. A 13 Mini 0,3 miliméterrel vastagabb mint a 12, de magasságában és szélességében megegyezik. Ha engem kérdezel ez a 0,3 miliméter vastagságnövekedés abszolút semmit nem számít, mindkettő telefon elég keskeny.
A 2022 SE mindkettő Mininél nagyobb, szóval nem is tudom hogy jöttek ide.
12 Mini: 131.5 mm x 64.2 mm x 7.4 mm. (magasság x szélesség x mélység)
13 Mini: 131.5 mm x 64.2 mm x 7.7 mm.
SE 2022: 138.4 mm x 67.3 mm x 7.3 mm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!