Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefont vettem gyanúsan...

NovaTerra kérdése:

Új telefont vettem gyanúsan olcsón. Lehetnek ezek az adatok helyesek?

Figyelt kérdés

Vettem egy új telefont AliExpressen. Főként az 1TB tárhely és a snapdragon 888 processzor fogott meg.

A Device Info HW alkalmazás érdekes értékeket mutat a processzorról:

CPU: Qualcomm Snapdragon 888

Vendor: MediaTek

Cores: 10

Family: Cortex-A7

Mode: 32-bit

Machine: armv7l

GPU: Mali-400MP

Vendor:ARM

Ha valaki validálná nekem ezeket az értékeket, hogy lehetnek-e helyesek azt megköszönném

2022. ápr. 23. 10:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves #7

Asszem 160 euród dobott el érte. hát.. tanulópénz.

#9 28 vagyok, szóval a negyedikes bizimen ez már nem sokat segít. xD

Magának vette mert "jónak tűnt"

Én magam Szoftvermérnök vagyok, de főleg desktop alkalmazásokban és ipari rendszerekben utazom és mivel nem használom a telefonom és nem is fejlesztek rájok teljesen hidegen hagy a mobil piac. ennél fogva nem vagyok tájékozott a hardwareben egyáltalán.

2022. ápr. 24. 17:52
 12/18 A kérdező kommentje:
BTW éppen ezért írtam úgy í kérdést ahogy. Telefonról dobtam fel és utálok rajta pötyögni. És nem is túl fontosak a körülmények amúgy sem, csak érdekelt mennyire verték át. Kicsit vagy nagyon.
2022. ápr. 24. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:

amit kérdeztél adatok nem lényegesek

működjön amire használod, mégse legyen tégla,

ha kibír 1-2 évet addigra "kitanulható" milyen legyen a következő mobilod.

2022. ápr. 24. 19:19
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

Ha ilyen magas pozícióban és szakértelemmel dolgozol, akkor nem kéne, hogy kérdés legyen, hogy mennyire vertek/verték át az apádat.

Ahogy az is Rád nézve szégyen, hogy nem tanítottad meg apukádat arra, hogy mikre figyeljen oda, ha neten vásárol.

2022. ápr. 24. 21:41
 15/18 A kérdező kommentje:

#13 lényegében így áll hozzá ő is, én szó nélkül visszaküldeném. Ő telója ő szabályai.

#14 mitől lenne a szoftver mérnök "magas pozíció" (sima BSc diploma és még az se túl régi), pláne ha a szakterület még csak közel sem esik a telefonokhoz.

A hozzáállása az volt, hogy "Tudom hogy túl olcsó, ha át is vernek megéri a kockázatot" ezzel meg nem lehet mit kezdeni.

2022. ápr. 26. 14:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Van az alin is jó telefon de nem olcsóbb mint ha itthon veszed. Már eleve az 1TB tárhelynel gyanús. Ha működik akkor ok. De 15-20 ezernél többet nem ad érte hozzá értő ember.
2022. jún. 4. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Milyen márkájú a készülék?
2022. aug. 31. 16:51
 18/18 anonim ***** válasza:
2022. aug. 31. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!