Új telefont vettem gyanúsan olcsón. Lehetnek ezek az adatok helyesek?
Vettem egy új telefont AliExpressen. Főként az 1TB tárhely és a snapdragon 888 processzor fogott meg.
A Device Info HW alkalmazás érdekes értékeket mutat a processzorról:
CPU: Qualcomm Snapdragon 888
Vendor: MediaTek
Cores: 10
Family: Cortex-A7
Mode: 32-bit
Machine: armv7l
GPU: Mali-400MP
Vendor:ARM
Ha valaki validálná nekem ezeket az értékeket, hogy lehetnek-e helyesek azt megköszönném
Kedves #7
Asszem 160 euród dobott el érte. hát.. tanulópénz.
#9 28 vagyok, szóval a negyedikes bizimen ez már nem sokat segít. xD
Magának vette mert "jónak tűnt"
Én magam Szoftvermérnök vagyok, de főleg desktop alkalmazásokban és ipari rendszerekben utazom és mivel nem használom a telefonom és nem is fejlesztek rájok teljesen hidegen hagy a mobil piac. ennél fogva nem vagyok tájékozott a hardwareben egyáltalán.
amit kérdeztél adatok nem lényegesek
működjön amire használod, mégse legyen tégla,
ha kibír 1-2 évet addigra "kitanulható" milyen legyen a következő mobilod.
Ha ilyen magas pozícióban és szakértelemmel dolgozol, akkor nem kéne, hogy kérdés legyen, hogy mennyire vertek/verték át az apádat.
Ahogy az is Rád nézve szégyen, hogy nem tanítottad meg apukádat arra, hogy mikre figyeljen oda, ha neten vásárol.
#13 lényegében így áll hozzá ő is, én szó nélkül visszaküldeném. Ő telója ő szabályai.
#14 mitől lenne a szoftver mérnök "magas pozíció" (sima BSc diploma és még az se túl régi), pláne ha a szakterület még csak közel sem esik a telefonokhoz.
A hozzáállása az volt, hogy "Tudom hogy túl olcsó, ha át is vernek megéri a kockázatot" ezzel meg nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!