Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kijelző alá épített ujjlenyoma...

Kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó ez legjobb megoldás szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

3D arcfelismerés (fotóval nem tudtam átverni, illetve ha csukva van a szemem, nem old fel) + kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó.

Előbbi a gyors feloldás, utóbbi a személyes dolgaim biztonságáért (pl. internetes vásárlás jóváhagyása George (ERSTE bank) alkalmazáson keresztül, stb)

A kijelzőbe épített (optikai) ujjlenyomatolvasó egyáltalán nem lassú, gyorsan felold vele a telefon, és nagyon ritka az, hogy ne ismerje fel, hogy az én ujjam van rajta (ez egyébként előfordul a "klasszikus" olvasókkal is, számottevő különbség nincs)

Ha a készülékem támaszkodik valamihez, vagy csak szimplán az asztalon van, nem kell felvennem ahhoz, hogy pl. nyugtázzak egy tranzakciót (ujjlenyomattal) .

2022. ápr. 23. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:

"3D arcfelismerés (fotóval nem tudtam átverni, illetve ha csukva van a szemem, nem old fel) + kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó."

Van most olyan telefon a piacon, ami ezt tudja?

Tudtommal (de simán lehet hogy tévedek) csak az iPhone-okban van 3d-s arcfelismerő, a többi telefonnál csak 2d-s, cserébe az arcfelismerős iPhone telefonok nem rendelkeznek ujjlenyomatolvasóval.

Régebben volt pár írisz szkenneres telefon, meg talán 1-2 régebbi Huawei és Samsung csúcs tudott még 3d-s arcfelismerést, de szerintem az újakban már nincs.

2022. ápr. 23. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:
HW Mate 40 Pro-m van
2022. ápr. 23. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!