Miért szarakszik a messenger a telefonomon?
Xiaomi rendmi note 10-ről van szó, és olyanokat csinál, hogy amikor megjelenik a kis buborék, hogy írtak, nekem nem kör alakban, hanem négyzetben mutatja. Ez persze a kisebbik probléma. Régen Samsungom volt és ott rendesen dobta fel, valamint ha lehúztam a kis fejet a jobb alsó sarokba - mert nekem úgy kényelmesebb - akkor máskor is ugyanott ugrott fel. Itt viszont hiába húzom le. Ha eltűntetem, a következő alkalommal már megint a bal felső sarokban jelenik meg és nem ott ahol legutóbb volt.
Ezen kívül persze csinál olyat is, hogy a messenger ikonon olyanokat mutat, hogy 12 olvasatlan üzenetem van, közben persze egy ember sem írt nekem. Ha megnyitom és bezárom utána már eltűnik az értesítés. A telefonnal van valami, vagy a messengerem sz@rt be?
Egyik és/vagy másik problémára tudnátok valami tanácsot adni, hogyan oldhatnám meg?
Köszönöm!
Ez nem a telefon hibája, hanem a messengeré. Tavaly év vége körül jelent meg ez a buborék, vagy mi a túró, ami a chat fejeket hivatott leváltani. Csak épp mindenki utálja.
Egyébként én Huaweit használok, de itt meg sokszor az egész messenger összeomlik egyik pillanatról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!