Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xre.hu oldalról bármi?

Xre.hu oldalról bármi?

Figyelt kérdés
Megbízható-e, milyenek az onnan rendelt telefonok, egyáltalán ismeri valaki?

2022. ápr. 19. 15:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
46%
Szóval, újra. :) Szerintem tök korrektek, tavaly is vásároltam tőlük, idén nyáron is. Amit hét elején rendeltem, az 3 nap alatt itt volt, amit hétvégén az 5 nap alatt. Az első rendelésben a garanciális problémát flottul kezelték, bár sajnos 3 hét volt, de ez ugye a gyártótól függ. A mostani rendelésemben (Samsung Galaxy A54) minden rendben, remélem, ennél a telefonnál nem lesznek problémák. És azt tudom még mondani, hogy ha az "árukeresőn" megbízható a bolt, és több ezer elégedett vásárló van, akkor nyugodtan rendelj abból a boltból.
2023. szept. 19. 16:55
 12/13 anonim válasza:
Először rendeltem nemrég egy xiaomi 13T pro-t. Smart tv-re (lg) képernyő tükrözés nem működött (kép szétfolyt), több tv-n is kipróbáltam. Azt mondták hogy főként xiaomi tv-vel kompatibilis, az hogy lg-nél nem működik nem probléma nekik így nem javítják. Elálltam vásárlástól. Kíváncsi leszek hogy trükközni akarnak az elállással is vagy visszaadják pénzt. Majd később beírom.
jún. 18. 12:00
 13/13 retektorta ***** válasza:
#12 Mi lett végül?
aug. 18. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!