Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
200e forint a keret. Szeretnék egy jó minőségű kamerát és 128 gb tárhelyet ennyi a kikötésem.2022. ápr. 18. 19:11
1/8 anonim válasza:
Szia! Milyen gyártóban gondolkozol? Apple? Xiaomi? Samsung?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg igazából ilyen Xiaomi meg társait nem szeretnék.Az akkumulátora meg hosszú távú legyen.
2022. ápr. 18. 19:16
4/8 anonim válasza:
Ha a Samsung megfelelő számodra, akkor ajánlani tudom a galaxy A53-at. De szerintem leginkább a Xiaomi telefonok közül érdemes vállogatnod, mivel azoknak jó az árérték arányuk.
5/8 anonim válasza:
iPhone SE2022 is megfontolandó.
Nem rossz az A52S 5G sem, de én személy szerint azt venném inkább.
6/8 anonim válasza:
Xiaomi 11T vagy 11T Pro (utóbbinak snapdragon 888, aminek köszönhető a 8k 30fps videózás, illetve 102wattos töltés) egyik 120k körül van, másik 170-190k körül.
Ez most promociós ha 200k-ért veszed:
7/8 anonim válasza:
Galaxy s20 fe 5g azért jobb mint az a52s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!