Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kaphatok azzal valami plusz...

Kaphatok azzal valami plusz dolgot ha egy bizonyos Régióra állítom a Xiaomi Poco F2 Pro telefont, és ha igen akkor melyikre?

Figyelt kérdés
Igazából a leginkább az érdekel, hogy van-e valami jelentős különbség ha nem a Magyarország Régiót használom?

2022. ápr. 18. 01:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs, sőt, inkább hátrányba kerülsz, mert a magyar appok nem fognak menni.
2022. ápr. 18. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:

És azzal is jár a régióváltás, hogy egy évben csak egyszer teheted meg, szóval csak ésszel (a play-re gondolok).

Én gyakran és sokat vagyok más országokban, és úgy oldottam meg a problémát, hogy egy telefonon több felhasználói fiókot hoztam létre, más más régió beállítással, az emailek pedig egy közös fiókból elérhetőek mindből. Így van magyar, francia, német és amerikai, és teljesen jól működik. Csak egy fiókváltás, és a helyi hírek, időjárás és alkalmazások kéznél vannak, a navigációba se kell külön állítgatni, meg válogatni hogy most kanadába vagyok és ne német találatokat dobjon a kereső, stb.

Egyedül a youtube keveredik néha, ott leginkább francia és német reklámokat kapok felváltva, függetlenül attól hogy merre vagyok.

2022. ápr. 18. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Előjöhetnek további témák, betűk, Mi store, hangerőlimit eltűnhet, ilyesmik, de alapvető csodára ne számíts.

"a magyar appok nem fognak menni"

Öööö.. aztán miért is nem?

"egy évben csak egyszer teheted meg"

A telefonon tucatszor is átállíthatod.

2022. ápr. 18. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:

"A telefonon tucatszor is átállíthatod."

[link]

2022. ápr. 18. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
A kérdező a telefon beállításaiben elérhető régióválasztóról írt. Ahogyan én is.
2022. ápr. 18. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!