Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3G vs 4G. Melyik a...

Iphone 3G vs 4G. Melyik a jobb, miért?

Figyelt kérdés

melyik jobb, miért? mennyiért lehet venni ezeket?

meg lehet van egy kis hiányosság a tudásomban.

az iphonenal lehet telefonálni? van rajta bloutooth? Miért jobb mint egy telefon?

2010. szept. 15. 19:30
1 2 3
 11/23 bp1985 ***** válasza:
49%
Lassan jön a hd3:) Már előrendelhető 1-2 helyen. Még 1 telefon, ami jobb, és olcsóbb az iphone 4-nél.
2010. szept. 15. 19:59
 12/23 anonim ***** válasza:
Mindenki dícséri itt a HTC-t, de igazából az mivel jobb mint a többi telefon? Csak mert én nem is hallottam róla, pedig szoktam ilyenekkel kapcsolatban olvasgatni. Mivel jobb, mint az IPhone? Miket tud?
2010. szept. 15. 20:15
 13/23 Fuuton ***** válasza:
51%

Sok n00b!

Az iPhone, az csak egy vacak divattelefon.

Nem azt mondom van nála sokkal rosszabb is, de Pl. bármelyik HTC odaveri.

Itt már nagyon nem is a telón van a hangsúly, meg a gyártón, hanem azon hogy milyen OS fut alatta.

Az iPhone arra jó hogy a sok hülye agyatlan gazdag pali megvegye 10-szer annyiért, mint amennyit ér, és megtömje némi pénzzel a zsebét a gyártó.

Ennyi.

A kamerája is egy vicc, az összes iPhone- nak.

Még mit érdemes tudni róla?...

Pl. azt hogy Jailbreak nélkül szart se ér.

2010. szept. 15. 21:30
 14/23 anonim ***** válasza:

A HTC egy nagyon innovatív taiwani cég,akik nagyon az élre törtek nagyon gyors idő alatt.Azért,mert a hardware és software párosítás nagyon jól össze van hangolva,mivel nem elég a bivalyerős proci,hanem a softwares része is fontos...Nagyon sok mobil ezen bukik el...pl samsugn jet a sok közül.A HTC megalkotta a sense felületet amivel egy nagyobb lécre tett a neves gyártók között...Épp úgy mint a RIM Blackberry...Megvan az aí feelingje...kikell próbálni!

Egyébként tudom a hd3 létezését,d nekem az EVO 4G jobban bejön,és állítólag abból is lesz EU szabványos,arra várok.

2010. szept. 15. 21:31
 15/23 Fuuton ***** válasza:
Jah, Android most most nagyon jó.
2010. szept. 15. 21:31
 16/23 bp1985 ***** válasza:

válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:15

Keress rá, hasonlítsd össze az iphone-val.

2010. szept. 15. 21:40
 17/23 anonim ***** válasza:

hát igen a HTC nagyon szuper telefon, most vettem amcsiban egy Tilt 2-őt.

az iphone nem nyerte el a tetszésem pedig a boltban 1 órán keresztül nyomkodtam, de itthon nem lehetett volna kihasználni. drága a net, nincs minden itunes-on stb.....

2010. szept. 15. 22:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Ezen a kommenten kiadtam pedig nem vagyok Apple FAN.

Sok n00b!

Az iPhone, az csak egy vacak divattelefon.

Miért is divat telefon?

Nem azt mondom van nála sokkal rosszabb is, de Pl. bármelyik HTC odaveri.

Kérnék egy linket.

Itt már nagyon nem is a telón van a hangsúly, meg a gyártón, hanem azon hogy milyen OS fut alatta.

Az iPhone arra jó hogy a sok hülye agyatlan gazdag pali megvegye 10-szer annyiért, mint amennyit ér, és megtömje némi pénzzel a zsebét a gyártó.

Galaxy S = 130k iPhone 4 = 169k csak szólok kicsit sincs elárazva. Megnézed HD kamera meg retina kijelző. Szóval nem kerül sokba...

Ennyi.

A kamerája is egy vicc, az összes iPhone- nak.

iPhone 4 kameráját láttad te ember? Mutass egy olyan telefont ami veri az iPhone 4 kameráját...

Még mit érdemes tudni róla?...

Pl. azt hogy Jailbreak nélkül szart se ér.

Hát Jailbreakeld. Ilyen egyszerű...

2010. szept. 15. 22:24
 19/23 anonim ***** válasza:

összehasonlítások:

[link]

[link]

2010. szept. 15. 22:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Na igen,a galaxy s 130k a iphone4 meg 170k,és semmivel se jobb az iphone4...sőt...
2010. szept. 16. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!