IPhone és Android közt GPS hely-adatok megosztása hogyan? (bővebben lent)
Google maps appon belül megosztjátok egymással a helyeteket.
Jobb felül koppints a google fiókra, helymegosztás és itt beírod kivel szeretnéd megosztani.
Nem tudom, ahhoz nem értek, nincs is letöltve.
Gondolom nem percenként akarják nézni a helyzetet, úgyhogy néha néha át lehet lépni a google mapsba. Vagy esetleg ha leírod pontosan mi a cél akkor tudunk ajánlani más módszereket. Cégről van szó és a kollégákat kéne követni, vagy a gyereket kell megfigyelni merre jár cigizni meg inni?
Magánszemélyekről, gondoltam hogy én tennék fel ilyet, hogy másvalaki tudja merre járok.
Nem arról van szó, hogy "én figyelnék meg bárkit", megértem ha ez a következtetés, de a valóság nem ez.
Nem tölthető le droidra az Apple maps.
A duckduckgo böngészőben használható:
Nem nagy veszteség... sokkal később kezdték fejleszteni mint a google a sajátját, ezért nagyon kevés hely van benne. A környékémen konkrétan semmit nem tudott. Az összes boltot, kocsmát, orvosi rendelőt stb felrakattam velük, most már nem úgy nézünk ki mint a sivatag :D
Maga a térkép és a műhódképek azok jók, mert azt az Apple külső cégtől vásárolja (ahogy a Google is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!