Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 90 ezer forint alatt van...

90 ezer forint alatt van olyan telefon ami normális kamerával rendelkezik?

Figyelt kérdés
Nem kell, hogy olyan jajj de jó legyen a kamera. Csak elfogadható képeket csináljon belenagyítva, rosszabb fényviszonyok között, és lehetőleg este sem legyen olyan rossz a kép. Azt tudom, hogy a Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Poco F3 és realme 8 néha nagyon ergya képeket tud lőni. Mondjuk az utolso talán annyira nem viszont az meg a videokban nagyon gyenge. Elvileg az Oppo Reno 4 Z kamerája jó de ez drágábban megy még mindig. Talán pedig gondolkodtam, hogy Samsung Galaxy A13 vagy valamilyen Oppo telefon kéne. Gondolom a rendszert tudják normálisan futattni.

2022. ápr. 13. 22:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ma már kb. mindegyik telefon tud elfogadható képeket csinálni, de ha belenagyítasz, akkor nyilván homályos lesz. Mi értelme van belenagyítani? Ki nagyítgat bele képekbe?

A másik probléma a sötét. A sötétben fotózás a telefonkamerák Achilles sarka, nagyon kevés csinálja jól és azok sem minden körülmények között. Viszont ezek bőven 90 ezer fölött vannak.

2022. ápr. 13. 23:36
 2/15 anonim ***** válasza:

#1, például én is belenagyítgatok! Alaphelyzetben minden kép egyformának tűnik, belenagyítva viszont jól látszódhat különbség, melyik élesebb és melyik homályosabb, és ha a felbontásban meg is van a teljes részletgazdagság, élesebb képen sokkal könnyebben kivehetők az apróbb dolgok is!

Kérdező, ennyi pénzért olyan hű de nagy csodát ne várj egy telefonkamerától, sötétben pedig valóban nagyon kevés telefon tud jó képeket csinálni, ebben én is egyetértek!

Amely mobilok általánosságban a legjobb kamerával rendelkeznének, nincsenek opcióban:

Samsung: drágább kategória, főleg jobb kamerával

LG: megszűntette a mobilrészlegét

Huawei: a kémbotrány miatt nagyon lecsúszott

Asus: nagyon elszállt az árakkal

Épphogy kicsivel 90 alatt kezdődik a Redmi Note 10 Pro (csak nem mindegy hol), ami nem csak összeségében az egyik legjobb telefon ennyiért, de a Mobilarénás tesztfotók alapján kamerában is teljesen vállalható képekeket lő, még este is!

2022. ápr. 14. 00:27
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 Én tudom, hogy a Redmi Note 9 Pro és Poco F3-X3 milyen képeket készít. És a Redmi Note 10 Pro is csak picivel jobb. Tehát nem éri meg az árát. Annyi pénzért vele szembe a Poco X3 és Poco F3 érik meg, mivel sokkal erősebb proci van bennük. És a Poco F3 5G képes is. Lenne ott Xiaomi Redmi Note 11S vagy Note 10 5G de kamerában gondolom ezek sincsennek sokkal jobb helyzetben. De ez is érdekes egyébként, hogy régen a Note 6 Pro jobban megtudta oldani azt, hogy jobb képeket, videókat csináljon mint az újabb Redmi készülékek?!
2022. ápr. 14. 01:21
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
2022. ápr. 14. 16:00
 5/15 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 14. 16:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Na igen de nekem ha lehet újonnan kéne telo. És a 81%-os aksi az olyan kapacitás, hogy fél év és cserélhetem le benne az aksit. Gondolom legalább 20 ezer forint.
2022. ápr. 14. 16:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Újonnan ennyiért nincs jobb mint amiket mondtál
2022. ápr. 14. 16:43
 8/15 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 14. 18:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
90 ért nem nagyon kapsz jobbat ami jobb képet készít egy Redmi note 9 pro nal. A helyedben ha ennyi a keret Redmi note 10 pro-t vennék. Vagy Samsung a52- est használtan.
2022. ápr. 14. 20:55
 10/15 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok. Utánam a kommentedben szépen írtál pár típust, hogy miknél vársz jobb kamerásat, ami rendben is volna, csak épp azt nem vagy hajlandó elfogadni, hogy 90 ezer alatt nincs ilyen telefon! Ha már említetted a Poco X3-at, annak valóban jó kamerája van, csak épp az X3 NFC már kifutott, leginkább csak használtan van, az X3 Pro pedig 100 ezernél kezdődik legolcsóbban! A Poco F3 meg dettó 100 ezer alsóhangon! Mondom, nem csak összesített tudásban, hanem kamerában is a Redmi Note 10 Pro a legjobb, amit manapság újonann 90 ezer alatt kapni lehet, ennél jobbat hiába is keresel! Vagy ez, vagy egy használt X3 NFC, vagy pedig többet áldozol telefonra, más opció nincs!
2022. ápr. 14. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!