90 ezer forint alatt van olyan telefon ami normális kamerával rendelkezik?
Szerintem ma már kb. mindegyik telefon tud elfogadható képeket csinálni, de ha belenagyítasz, akkor nyilván homályos lesz. Mi értelme van belenagyítani? Ki nagyítgat bele képekbe?
A másik probléma a sötét. A sötétben fotózás a telefonkamerák Achilles sarka, nagyon kevés csinálja jól és azok sem minden körülmények között. Viszont ezek bőven 90 ezer fölött vannak.
#1, például én is belenagyítgatok! Alaphelyzetben minden kép egyformának tűnik, belenagyítva viszont jól látszódhat különbség, melyik élesebb és melyik homályosabb, és ha a felbontásban meg is van a teljes részletgazdagság, élesebb képen sokkal könnyebben kivehetők az apróbb dolgok is!
Kérdező, ennyi pénzért olyan hű de nagy csodát ne várj egy telefonkamerától, sötétben pedig valóban nagyon kevés telefon tud jó képeket csinálni, ebben én is egyetértek!
Amely mobilok általánosságban a legjobb kamerával rendelkeznének, nincsenek opcióban:
Samsung: drágább kategória, főleg jobb kamerával
LG: megszűntette a mobilrészlegét
Huawei: a kémbotrány miatt nagyon lecsúszott
Asus: nagyon elszállt az árakkal
Épphogy kicsivel 90 alatt kezdődik a Redmi Note 10 Pro (csak nem mindegy hol), ami nem csak összeségében az egyik legjobb telefon ennyiért, de a Mobilarénás tesztfotók alapján kamerában is teljesen vállalható képekeket lő, még este is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!