Érdemes akkumulátort cseréltetni Iphone 7 esetén?
Figyelt kérdés
Használtan kaptam, sosem volt még Iphone-om, de nagyon tetszik. Munka miatt is elhasználom és magán célra is, így napi 2x plusz éjszaka fel kell töltenem.
Azt néztem, hogy körülbelül 15ezerbe kerül egy aksi csere, bár azt nem tudom, hogy ez magát az aksit is tartalmazza-e, de egyáltalán megéri?
Alapesetben mennyit bír ki egy iphone 7-es?
2022. ápr. 13. 07:58
1/7 Morzsi007 válasza:
Hány százalékos az akksi? Mert, ha 85 felett van, akkor nem érdemes kicserélni. Ha 15 000Ft a csere, annak kell tartalmaznia az akkut is. A 7-es sajnos üzemidőben nem egy erős példány, szóval, ha nincs nagyon elhasználódva és ez esetben is cseréled, sokkal jobb nem lesz.
2/7 Morzsi007 válasza:
Mondjuk ennél többet kellene bírnia alap esetben, ha nem nyomod egész nap mobilnettel.
4/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, 82%-os az állapota.
Samsungot nem akarok, az van most is, nem szeretem, céges telóm lejár, kérhetnék helyette, de nem jött be, se a teljesítmény, se a méret
2022. ápr. 13. 14:39
6/7 Morzsi007 válasza:
Meg lehet próbálni, az új akksival jobb lesz, az biztos.
7/7 anonim válasza:
Jobb lesz új akksival, de nem akksi világbajnok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!