Hogyan válasszak telefont és hol érdemes venni?
A52S 5G ajánlott ennyiért.
Igazából bármelyik hazai partnerük, Aqua, Mediamark, Euronics, 220Volt stb.
Nekem az alábbi szempontok voltak fontosak, mikor új telót vettem 1,5 éve.
1. Az ára, megvolt a maximum keret, amit rá tudtam szánni, az e fölötti telókat meg sem néztem.
2. Új telefon legyen, tehát olyan, amit max. fél éve dobtak piacra. Még sosem volt amúgy korábban "új" telefonom, mindig olyat vettem, ami már vagy 1,5-2 éve kapható volt, csakhogy így nem kapott már frissítéseket, vagy csak nagyon rövid ideig. Elegem volt már ebből, ezért döntöttem úgy, hogy friss kiadású telefont veszek.
3. A tárhely mérete min. 128 GB legyen. Azóta rájöttem, hogy ennek a fele is elég bőven, de a régi telefonom annyira régi meg gagyi volt, hogy azt hiszem csak 8 GB tárhely volt rajta. 😀 Ezért is akartam feneketlenül nagyot, hogy legközelebb még véletlenül se fogyjak ki belőle.
4. Akkor fontos volt még, hogy a RAM ne csak ilyen 3-4 GB legyen, mert azt olvastam erről, hogy minél nagyobb, annál gyorsabb a teló. A processzortól is függ a sebesség, de ahhoz aztán pláne nem értek, hogy melyik proci milyen, szóval ezzel nem foglalkoztam. Azt hiszem az enyémen ez 6 GB-os.
5. A mérete volt még lényeges meg a súlya. Nem akartam olyan telefont, ami ilyen 180g vagy még több, meg túl nagyot, túl hosszút sem. Olyat, amit egy kézzel is jól tarható, tapogatható.
6. Meg az akksi teljesítménye volt még fontos, elolvastam az értékelést a telókról, hogy melyik merül le túl hamar, melyiké bírja jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!