Letiltott telefonszámot feltudják oldani csak ugy ha betelefonalok?
Új sim.
Ezért nem kell letiltani. Meg amúgy is, mi értelme van?
"Meg amúgy is, mi értelme van?"
Mondjuk csak annyi, hogy telefonszámos vásárlással pár tízezret simán hozzácsaphatnak a havi előfizetési számládhoz. Vagy valami emeltdíjas hívással ugyanezt eljátsszák.
"Mondjuk csak annyi, hogy telefonszámos vásárlással pár tízezret simán hozzácsaphatnak a havi előfizetési számládhoz. Vagy valami emeltdíjas hívással ugyanezt eljátsszák."
Ne értsd félre a kérdező helyett. A sim helyett a kimenő hívások tilthatóak, a sim tiltással ellentétben viszont visszakapcsolhatóak.
Cserébe viszont fel lehet hívni, ha éppen nem rossz kezekbe került a készülék.
Egyszer én is elhagytam. Letiltattam a kimenő hívásokat. Én viszont hívogattam a saját számom, de semmi. Másnap délelőtt viszont sikerült, felvették. Egy üzletben hagytam, de miután bezártak, hiába csörgettem. Mindenesetre visszakaptam.
Visszatérve a kérdezőre, ezt már bukta. Mivel ő kérte a tiltást, ő fizeti a sim cserét.
" ezt egyedül is eltudom intézni? Mert anyukám nevén van az összes szolgáltatásunk, ő fizet stb.."
Akinek a nevén van, vagy akinek van meghatalmazása, azzal állnak szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!