Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet még valahol kapni...

Lehet még valahol kapni újonnan régebbi iphoneokat?

Figyelt kérdés

Szeretném lecserélni a mostani telefonomat. Apple oldalon a legrégebbi is a sima 11. Se Prot nem találtam sem pedig pro maxot.

Valaki segítsen köszönöm

2022. ápr. 9. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az Apple a 11 Pro és 11 Pro Max forgalmazását 2020. októberében a 12-es széria megjelenésével befejezte. A gyártását már valószinüleg korábban.

Tehát ha van valahol elfekvőben raktáron azt tudod megvenni. (az is legalább 1,5 éve porosodik a polcon)

2022. ápr. 9. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
19%

A régebbi alatt mégis mit értesz miért akarnál régebbi IPhonet venni újonnan?

Talán mert a szögletes design tetszik? Aminek a fogása lehet rossz. De ha tokot teszel rá az segít. Vagy csak szimplán a kinézete miatt?

Talán mert a régi design tetszik. Akkor ott az SE 2020 és SE 2022. Bár ha az kicsi neked akkor sajnos csak a 8 plust tudod megvenni használtan. Mivel ugye az Apple nem volt hajlandó sosem kiadni plusszos modellt és IPhone 8 Plus tényleg nincs újonnan.

Talán csak szimplán kevés pénzed van. De OLED kijelzős IPhonet akarsz.

Egyébként árukeresőn tudsz még szerezni IPhone 11 Pro/Maxot is. Illetve van ott IPhone 8,XR, 11 is. De szerintem nem igazán éri meg egyik sem az árát bár ha neked a régebbi design kell akkor lehet, hogy mégis. Viszont a 8 az igysem úgysem akkor már az SE 2020.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az IPhone SE 2020 és 2022-öt úgyis megtalalod. A lényeg az, hogyha IPhone 11 Prot vagy Pro Maxot veszel akkor azért az aksios árért cserébe mindenképp a 512gb-set vedd. Még akkor is ha nincs szükséged nagyon helyre. Mivel most nem sokkal drágább mint a 64gb-s. De a 64gb-sel előbb utóbb főleg a minél újabb ios op rendszerekkel meg fogod szívni. Az 512gb modellek pedig azért az árért még bele is eshetnenek abba kategóriába ami a tömegnek is megérheti. Mivel mostanában nagyon sokan hajlanak inkább legalább 256gb telefonok felé. Nekem is egyébként 11 Pro Maxom van 256gb-s. Ha akkoriban mikor én vettem lett volna ilyen akció nagy örömmel vetettem volna rá magam az 512-sre!

2022. ápr. 9. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:

A X széria az ami tetszik és a 11. Viszont, nagyon gondolkodom a 12/13 minin.

Szó sincs arról hogy kevés pénzem van, nem is értem hogy jött ez utolsó! Szimplán csak érdekelt mi a oka annak hogy már nem árulnak. Ennyi. :)

2022. ápr. 9. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor ha úgy döntenél nem érdekel annyira a 11 Pro. Vedd meg a 13 Minit. Nagyon jó kamerával, kijelzővel és processzorral rendelkezik. Nagyon gyors kis masina. És hiába kis méretű az üzemideje is jó. A 12 Mininek annyira viszont nem.

Pár hónapja még volt IPhone XS 180 ezerért. Ami annyiért meg is érte az árát mivel Oled kijelző a 11 IPS-ével szemben. XS Max is volt 280k körűl. De már ezeket nem árulják a 10-es felhozatalból már csak az XR-t lehet megvenni.

2022. ápr. 9. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Az xr-t sem találom hivatalos oldalakon ahol még nem használt..
2022. ápr. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!