Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone xs vagy xr vagy se 2020?

Iphone xs vagy xr vagy se 2020?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánlanátok? Mindegyiknek van előnye hátránya.

XS és xr kb ugyanannyi, egy 10-20 ezerrel drágább mint az se.

Az xs előnye hogy oled és az a legjobb is közülük.

Az xr előnye hogy olcsóbb bele a kijelző mint az xs-be.

Se előnye, hogy olcsóbb valamennyivel, az aksi és kijelző SOKKAL olcsóbb bele mint a másik kettőbe, viszont nagyon kicsi az aksija. Mindenhova power bankkal kéne járnom.

Ti melyiket ajánlanátok?

2022. ápr. 7. 21:13
A kérdező szavazást indított:
Iphone XR
Iphone XS
Iphone SE 2020
19 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Most neked akkor a telefon fontos, vagy az, hogy mennyi bele egy alkatrész? Mert ha utóbbi, akkor vegyél egy nyomógombos Nokiát, abban tuti, hogy semmit se kell majd cserélni.
2022. ápr. 7. 21:32
 2/11 anonim válasza:
100%
Nekem XS-em volt egy évig kb, én nagyon szerettem. Használtam jó állapotban elég jó (iphone-s képest persze) áron lehet már kapni, és nincs az az orbitális nagy kávája. Tudom sokan szeretik, de szerintem szörnyű, olyan, mint egy újratervezett iphone 6.
2022. ápr. 7. 21:39
 3/11 anonim válasza:

Nekem Xs-em van és csak ajánlani tudom 4 éve használom és semmi panaszom nem volt rá eddig és még az akkumulátora is egész jó állapotban van!

De szerintem még az is előny, hogy ha bemész egy boltba ahol vannak telefontokok is akkor nagyobb eséllyel találsz Xs-re tokot mint Xr-re

(ez csak saját vélemény)

2022. ápr. 7. 21:43
 4/11 anonim válasza:
78%
Ezek már eléggé kifutó modellek, inkább gyűjtenék egy picit még hozzá és vennék egy 11-et :)
2022. ápr. 7. 21:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát lehet az xs lesz a nyerő..
2022. ápr. 7. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyiket sem ajánlanám. Ezek már valóban bőven kifutott modellek. Értem én, hogy ha már valakinek ilyenje van, akkor nem feltétlenül éri meg váltania, de ha már venni akarsz, akkor miért nem teszel hozzá még valamennyi pénzt, és veszel egy 11-et, vagy 12-őt?

Sőt, kövezzetek meg: ebben az árkategóriában bőven lehet venni olyan új, 2 éves garanciával rendelkező androidos telefonokat, amik JOBBAN kiszolgálják azt a 2 (esetleg 3) évet, amennyi egy ilyen használt iPhone-kben van.

2022. ápr. 7. 22:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Az iost szeretném kipróbálni azért. De 100 ezret is alig akar kiadni telefonra. Régen 70ért volt értelmes telefon most 100 körül indul...
2022. ápr. 8. 07:05
 8/11 anonim válasza:
iphone se 2022 esetleg?
2022. ápr. 10. 04:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Az még nincs használtan
2022. ápr. 10. 08:14
 10/11 anonim ***** válasza:
xs
2022. ápr. 19. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!