Iphone xs vagy xr vagy se 2020?
Melyiket ajánlanátok? Mindegyiknek van előnye hátránya.
XS és xr kb ugyanannyi, egy 10-20 ezerrel drágább mint az se.
Az xs előnye hogy oled és az a legjobb is közülük.
Az xr előnye hogy olcsóbb bele a kijelző mint az xs-be.
Se előnye, hogy olcsóbb valamennyivel, az aksi és kijelző SOKKAL olcsóbb bele mint a másik kettőbe, viszont nagyon kicsi az aksija. Mindenhova power bankkal kéne járnom.
Ti melyiket ajánlanátok?
Nekem Xs-em van és csak ajánlani tudom 4 éve használom és semmi panaszom nem volt rá eddig és még az akkumulátora is egész jó állapotban van!
De szerintem még az is előny, hogy ha bemész egy boltba ahol vannak telefontokok is akkor nagyobb eséllyel találsz Xs-re tokot mint Xr-re
(ez csak saját vélemény)
Egyiket sem ajánlanám. Ezek már valóban bőven kifutott modellek. Értem én, hogy ha már valakinek ilyenje van, akkor nem feltétlenül éri meg váltania, de ha már venni akarsz, akkor miért nem teszel hozzá még valamennyi pénzt, és veszel egy 11-et, vagy 12-őt?
Sőt, kövezzetek meg: ebben az árkategóriában bőven lehet venni olyan új, 2 éves garanciával rendelkező androidos telefonokat, amik JOBBAN kiszolgálják azt a 2 (esetleg 3) évet, amennyi egy ilyen használt iPhone-kben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!