Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Minden okostelefon belassúl,...

Minden okostelefon belassúl, akadozik fél év után?

Figyelt kérdés

Eléggé elkeserítő ez, igaz én olcsó telefonokat szoktam venni de mostanra megfigyeltem hogy kb fél év után elkezd akadozni.

Lehet ez ellen tenni valamit?

A 2-300 ezer forintos telefonok is ilyenek?

2022. ápr. 4. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. ápr. 4. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. ápr. 4. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te túl sok app-ot, funkciót használsz, amihez egy erősebb telefon kellene.

Az én samsung galaxy S7-esem még mindig szuperál, pedig lassan 6éves.

Hozzá kell tennem, hogy nem terhelem túl, de azért mindig van rajta 2-3 játék, plusz a szokásos facebook, messenger, instagram kombó.

2022. ápr. 4. 20:05
 4/7 Morzsi007 ***** válasza:

Utolsó a Te Samsung S7-es mobilod nem olcsó kategória "volt" és az még most is érződik.

Az olcsó telefonok ilyenek, van kivétel, de ritka és változó. Ha komolyabb, megbízhatóbb mobilt akarsz, akkor sajnos az drágább, de hosszú távon nem biztos, hogy többe is kerül, mint több olcsót venni.

Pl iphone-ból nincs olcsó, mondhatni az összes újabb modell megbízható, nem lassulnak, van tartalék bőven, mondhatnám a többi márka csúcsmobilját is, azzal sem fogsz mellé lőni, legyen az akár Samsung vagy Huawei. Ha van lehetőség, próbálj ki egy drágább mobilt, ne 50 000 Ft-osat és érezni fogod a különbséget.

2022. ápr. 4. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

"igaz én olcsó telefonokat szoktam venni"

ITT van a probléma! A használható telefon 80-100 ezer körül kezdődik. Ami ettől olcsóbb, na az be fog lassulni hamar!

2022. ápr. 5. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100 ezer körül (ami a középkategória alja kb.) már normális telefonok vannak, amik nem akadoznak 2-3 évig. A felső kategóriás telefonok pedig simán bírják 5+ évig, akkor is ha androidosok.
2022. ápr. 5. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:

4es: lehet rosszul fogalmaztam, igen, pont erre akartam rávilágítani, hogy megéri a drágább telefon, mert az évekig nagyon jó.

Bocsánat, hogy nem fogalmaztam meg jól.

(Szóval én is azt ajánlom, hogy egyszer költs rá többet, minthogy évente cserélgesd.)

2022. ápr. 5. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!