Milyen telefont vegyek?📱
Iphone se2020, iphone se2022, iphone 12 mini, iphone 13 mini, iphone 13?
Ezeket néztem ki, élőben is nézegettem de nem tudok dönteni. Főként kis méretű iphonet szeretnék, ami kényelmes egy kézben és zsebben is,pl.szögletes design bejön. Több évig szeretném használni, így 5-6 évig csere nélkül vagy tovább is. Árat most nem nézek, mert bármelyik lehet. Gyorsaság is fontos lenne, jó lenne ha minden azonnal betöltődni gondolok itt térképre, netre ha útközben vagyok, kamera is egyből bejönne nem kéne rá várni. Ezek fontosak igazából, volt régen iphone-m, de közben volt androidos is, maradnék iphonenál. Gb-ben is melyiket válasszam ha sokat szoktam fotózni, meg sok játékot és zenét letölteni? 512 túl sok lenne? Bár szerintem azt is kihasználnám :D...32 gb most egy samsungon kevés.
Ja bocs, ez kiesett hogy láttad.
Akkor 13 mini, ez szerintem egyértelmű.
Nem kérdés. Neked a 13 Mini lesz a megfelelő telefon. Én 12 Mini-t használok, szeretem, nem nagy a kezem és nem szeretem a nagy mobilt, mert pl a zsebben tartva leülve kényelmetlen, elő sem bírom venni ha nagy a telefon mérete. A Minit kényelmes egy kézzel fogni, kezelni és ezt akár vezetés közben is előszedem. 1 hete lett anyámnak egy sima 12, háát nekem az hatalmas, főleg szilikon tokkal.
Szóval, ha van rá pénzed, akkor 13 Mini 128 GB, bőven elegendő, ha most 32GB volt a tárhelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!