Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek egy Nokia G10-es...

After stroke kérdése:

Ha veszek egy Nokia G10-es telefont, tudok vele a kórházban kihasználva az ingyen WiFit, netezni?

Figyelt kérdés
Holnap (hétfő) délután akarok valami telót venni. Kérlek, segítsetek!

2022. ápr. 3. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
igen , van benne wifi sőt még 4g is mobilnetet is tud
2022. ápr. 3. 16:02
 2/8 anonim válasza:
100%

Igen, mivel a telefon wifi képes. Igazából ma már szinte minden telefonnal fel tudsz kapcsolódni a wifire.

Ha azért mész kórházba, mert beteg vagy nagyon remélem, hogy mihamarabb meggyógyulsz ❤️

2022. ápr. 3. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
2022. ápr. 3. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, skacok!

Nem vagyok beteg, kedves 2-es, csak a minap várakoznom kellett a szemészeten, és körben mindenki a telefont buzerálta, én meg csak néztem ki a fejemből. Eddig direkt nem akartam ilyen telefont (boomer vagyok), meggyőződésem, hogy nem tesz jót a kommunikációs készségnek, de most úgy érzem, engedek a nyakasságomból, és én is beállok a sorba.

2022. ápr. 3. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg lehet még egy kérdésem? Mennyivel tud többet egy Samsung Galaxy A22-es? Próbáltam összehasonlítani a kettőt, de bevallom, nem boldogulok vele. Érdemes abban gondolkodnom, vagy elég a Nokia?
2022. ápr. 3. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
majdnem dupla pénz . erősebb , jobb kijelző , ez a nokia már régen nem az atomstabil elpusztíthatatlan nokia ami régen volt most egy túlárazott kínai termék . én 70eft ezt venném [link]
2022. ápr. 3. 17:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 4-sd. Nekem sajnos a netes rendelésnem játszik. Mobiltelefont csak úgy veszek, hogy kézbe veszem, és figyelek, hogy mit "mond". Mint ahogy házat is mindig úgy vettem, hogy bementem, és amelyik "befogadott", amelyikben otthon voltam,, azt vettem meg. Mindazonáltal köszönöm a segítőkészségedet.
2022. ápr. 3. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez egy 15 éves történet, minél később száll be valaki, annál nehezebb megérteni mindent, bár a legtöbben megállnak az elején, így sok funkciót, lehetőséget nem használnak ki. A kommunikációs készséget legfeljebb azok esetén befolyásolja negatívan, akik ezzel nőttek fel, teljesen felesleges volt emiatt hanyagolni. Azt javaslom, hogy nézz/olvass teszteket a kinézett telefonokról. A netes rendelés egyébként annyiban előnyös, hogy 14 napig lehetőséged van visszaküldeni, ha nem tetszik, szó nélkül vissza kell venniük.
2022. ápr. 4. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!