Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb Android telefon?

Melyik a legjobb Android telefon?

Figyelt kérdés

Alsó, közép, felső és csúcs kategóriában?

Szerintem a legjobb Budget telefonokat a Xiaomi gyártja. Középkategóriában a Samut és az Oppot mondanám. Bár a Xiaomi Poco telefonok nem tudom mennyire számítanak Budgetnek. De a felső kategóriát is uralják. Viszont a legtetejét a Realme, OnePlus és Google uralják jelenleg meg a Huawei is attól még, hogy nincs rá google. A Huawei P50 Pocket csodás lett. A Xiaomi Mi 11 Ultra is nagyon jó. A baj csak az, hogy ameddig az OnePlus vagy Google csúcs telefonját megkapod 300-350 ezerért. Addig a Mi11 Ultra 500+ ezer forint Volt mivel persze már nem lehet kapni. A Realme GT2 Pro pedig Snapdragon 8 gen 1 procit kapott ami erősebb mint a samu exynos procija. Kamerában szintén nagyon jókat csinál a Xiaomi.

Amikor nekem azt mondják, hogy android. Akkor egyből a Xiaomi jut eszembe. Szerintem az a legjobb telefon így összeségében. Mivel már a sima Xiaomi 11T-nek is eléggé durva a kamerája, teljesítménye, aksija, stb.

2022. márc. 30. 03:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"8# ki használ 3 évig ugyan azt?"

Az akinek nem sz..rik be a telefonja addig :D De nem 3 évről van szó, fél, 1, másfél évről, a konkrét példáimban.

Tapasztalatom alapján a Samsung és Apple cuccok a legtartósabbak. Most mi éri meg a legjobban? Venni egy 150 ezres kínai szutykot, ami 1-2 évig használható, vagy venni 200-300-ért valamit ami patika 3-4 évig, meg még utána is bőven el lehet adni / odaadni valakinek a családban?

2022. márc. 30. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!