Szerintem el kéne felejteni az éjszakai egész éjjel telefon feltöltést! Szerintetek is?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 11:45
11/20 anonim válasza:
szerinted van benne egy kioldó biztosíték és elvágja az áram útját amíg fel nem ébredsz és ki nem húzod ???
12/20 anonim válasza:
12 csak elégett vezeték az egyetlen technológia amivel lehet szabályozni ?
13/20 anonim válasza:
"In modern age there is a cut off circuit in a charger. When the battery charging reaches its limit. The cut off circuit automatically cuts the charger from battery. It protects the battery from overcharging."
14/20 anonim válasza:
"and are they writing somewhere to leave it directly on the charger because it's good for the mobile?"
15/20 anonim válasza:
nem csinál semmit. se jót se rosszat.
16/20 Szirty válasza:
"hadd dolgozzon feleslegesen?"
Nem dolgozik feleslegesen.
17/20 anonim válasza:
Mit jelent az hogy dolgozik ?
18/20 anonim válasza:
eddig arról volt szó a töltőt ne hagyjuk a hálózatban bedugva állandóan mert fogyaszt, mobil nélkül is.
akkor mostantól lehet?
19/20 anonim válasza:
Igen, fogyaszt. De keveset, ezek a modern töltők olyan 0.2 0.3 wattot.
Ez pénzben minimális, egymillió töltő ami van Budapesten csak az 2.6 tonna co2-t termel készenlétben.
Ha mindenki éjjel hagyja bedugva akkor kb 5 óra az üresjárat (8 órából 3at tölt), és ha tűz van felébred mintha ott hagyná napközbenre.
De éjjel lehet tölteni semmi se tiltja és kárt se okoz.
20/20 Szirty válasza:
Egyébként van hogy tényleg elfelejtem...
Aztán reggel meg látom hogy már alig van benne szufla és kénytelen vagyok napközben tölteni ami sokkal kényelmetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!